MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 8, 2013

anda vote saya anda juga berpeluang menang hadiah misteri

 hai korang..gamba saya tersenarai utk shortlisted untuk My Happy Moments Contest anjuran eyriqazz

5 pemenang terbaik akan dipilih melalui undian kawan2
jadi saya dengan rasa rendah diri nak minta kawan2 tolong vote gambar saya yang bernombor 7 (Finalist 7)
anda diperlukan untuk vote sebanyak 5 orang peserta untuk ke peringkat akhir

kalau korang tak tau nak vote sape yang lagi 4 tu, saya bole suggestkan ni antara blogger2 yang tersenarai dalam top 13

nad mamazkwan - finalist 5
juelee - finalist 6
gieyana - finalist 8
mira ibu emir - finalist 9
lobam - finalist 10
ezna - finalist 11

cara nye korang just masuk je sini
komen je kat kotak komen no peserta pilihan contoh mcm ni:
saya pilih 7,6,8,9,10

jasa baik korang amat saya hargai.& kepada yang dah vote terima kasih banyak2 saya ucapkan

Finalist 7

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

done kak :)

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

2x milk deal

miza yusof said... [Reply to comment]

miza dah vote.
good luck kak nana :)

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Oooo, ada vote2 jugak ke..?
Aisey...heheheheeh

Kak Mahh said... [Reply to comment]

Selamat berjaya.

pnsusu said... [Reply to comment]

done..
Good luck

mama rifQy said... [Reply to comment]

dah nana!! gudluck ye

myfara FLK said... [Reply to comment]

mai vote nana My Happy Moments Contest..semoga berjaya..

ina said... [Reply to comment]

Salam dah vote.

ina said... [Reply to comment]

dah vote

by;inanam

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ok sue buat sekarang

Myra Jay said... [Reply to comment]

Good luck Sis, dah vote ;D

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tahniah pada korang semua....

good luck..

Gieyana said... [Reply to comment]

weh..kena vote kah? Aku pong x tau kata kema vote! Kah kah..tawakkalmjwr lamkan..kalaumda rezeki insya allah x kemana kan...gd luck babeh..:-)

mama tisya said... [Reply to comment]

dh vote..good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...