MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 16, 2013

avillion port dickson

ok sebelum kita start cite pasal percutian safi balqis bersama shila amzah meh kita tunjuk dulu mcm mana rupanya avillion hotel port dickson ni..ktorg dapat bilik yang atas air sama mcm golden palm tree dulu tapi kalau nak banding ngan golden pam tree memang tak terbanding sebab dulu ktorg dapat villa yang bapak punya besar...kali ni hotel dia kecik sikit utk 3 orang je kan, katil ada 3.

hotel ni dekat belah pekan port dickson dekat ngan area pasar malam, kira jauh la nak ke teluk kemang.lobi nye kat tingkat atas, hotel seme kat tingkat bawah..masa nak balik mampos seme semput naik 3 tingkat dengan beg memasing sebab lif rosak..

so far hotel ni ok la..cuma satu je tak suka..panas! ekon tak cukup kuat paling kuat ekon dia 20 je dah buka kipas sampai laju pon still panas tido berpeluh2 adoi..tak suke la kalau otel panas..tak selesa.otel je mahai2 tapi ekon tak sejuk..ke bilik ktorg je panas tak tau la plak...





 bathtab tak berendam pon xde masa aktibiti full
 bilik air dia seblah tu bole tgk laut lupe plak nk snap




.
bilik nye port baik punye ngadap tempat dinner 

masa ni air surut
.
bilik ktorg sebelah bilik shila amzah masa dah cek in duduk amek angin kt luar skali nampak mak dia kat seblah, pastu malam2 dengar la diorang dok main gitar nyanyi2 pastu kul 12 malam dgr diorang nyanyi lagu heli beday rupanya beday adik shila
 ada juga suana xjauh dari bilik tapi kita mana bole sauna2 tengok je la hehe


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

katil tu single ek...agaknye panas sbb peknen kot..ke diah & falsya panas gk..hehehe...

watyz said... [Reply to comment]

best nye cuti free ni kan... :)

Saya Disini said... [Reply to comment]

bestnye

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best tu....bekpe tak laung kat shila nak join skali..kikiki

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

bestnyeeee.!

Falsya said... [Reply to comment]

adehhh, aku smp skang duk tingat pasal masing2 nyanyis lagu ND Lala tuh.."rumah ini rumah kite"..bongok tau..hahahhaa

NinaAz said... [Reply to comment]

wahh... bestnya bilik. i suka katil bertiang macam tu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...