MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 18, 2013

bcanda di tepian pantai

hari kedua ada telematch, sebelum tu harus la breakfast dulu kan kasi penuh perut dulu.kali ni tshirt safi sangat lawa..lengan panjang xmcm last year lengan pendek.ari kedua ni tinggal kita berdua je ngan diah sebab pasya dah balik lepas dinner.

pose skit depan bilik
mak buyong lapa makan nasi lemak rendam ayam 3 ketol haha tamak haloba
muka suci murni sebelum peluh menjejes eksesais tepi pantai

sementara tunggu yg lain kita amek gamba dulu tepi pantai
ni seme orang kuat safi paling kanan tu big bos safi
lompat manja2 je ni haha jangan risau kepada ibu2 mengandung di luar sila jangan tiru aksi ni yea
saya paling rendah skali lompat haha..eksyen je ni xde beria2 nak lompat tinggi pon
poyo ngan mek da
jangan main2 ok!




hahah..gedik nye gamba nih!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...