MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 17, 2013

bengkel cerah sempurna

oleh sebab fasya xleh stay sampai ari isnin maka kami pon pegi pd naik kete.safi mmg sediakan bas, tapi dah pasya nak naik kete so ktorg gerak naik kete je la..masa ari sabtu tu ktorg lepak umah si nana keding pastu diah hasut laki si nana..jom la g avillion...bole mandi swimming  pool hahaha...ye la sementara ktorg ada bengkel kecantikan tu kan..bole la diorang rest2 dalam bilik.dah diah dok hasut2 last2 si kbob kata ok..nak ikut haha..kan tak pasal2..


ktorg gerak dua kete, pasya naik ngan laki dia ktorg tunggu kat tol sungai besi.sampai je hotel terus cek in, kita sampai awal bole la rest skit kan..dah kul 3.15 seme kena berkumpul kat meeting room, ada bengkel kecantikan..tapi sebab kan lama sangat tunggu grup lagi satu tak sampai lagi maka bos safi suruh ktorg makan dulu..kalau ikut jadual lepas bengkel baru makan..

masa dalam tempat makan tu xde kusi meja tau..dah seme kena makan berdiri..tapi bila ada je budak duduk bersila kat bawah seme pakat duduk bersila haha..kan tak senonoh makan berdiri adoyai...masa makan2 tu kak mahsuri kira bos safi suruh kenalkan diri masing2...budak2 lain seme 20-an haha ktorg je 30-an ngan grup lagi sorang umur 33.lain2 seme mmg gadis remaja blaka..lepas je abes makan seme masuk dalam meeting room nak start bengkel kecantikan.

dekat nak abes bengkel baru shila sampai..dia pon salam2 la seme peserta sekali bila dia sampai kat kitaorang je dia cakap "eh yallah....korang ada lagi..pastu bermul la acara jejak kasihan hahah..peluk2 cium pipi kat situ orang lain dia salam2 biasa je ngan ktorg spesel skit la sebab dia dah kenal hehe..tapi serius tak sangka shila still ingat ktorg lagi...

sementara tunggu si pasya lambat nau sejam tunggu kat tol  

 
 makanan heaven!!!!!




 tu orang diet tu phuii diet konon makan berpinggan2 hahaa

 grup N+N=M yang aku kenal cik mas yg tengah2 tu
dia silent reader blog ni hehe..ni mesti dia baca ni
 ni la grup opismate kita..patut aida & kak ana tapi ada sorang je bole datang bawa 2 orang kawan wakil lagi 2 orang grup dia yg xleh datang, aida tu director saya masa kat opis lama yg pakai tudung tu ehehe
 best betol budak2 ni tak sombong tapi masuk air! hahaha..tengok memula mcm malu2 skali dah malam hambek seme kuar perangai sebenar seme gila2 grup perfect teens, adik2 ni dari melaka
 dah kenyang bengkel pon start eh safi dah ada bb krim!
 lepas abes kelas seme ni bole bawa balik
demo dari kak mahsuri kepada adik mas hehee 
 shila baru sampai tak sihat katanya..migrain

 muke kita dah tak semenggah time ni bminyak2 xde seri dah ibu mengandung hahaa


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Oo, kenal aida tu..sblm ni nana penah cite masa wat surprise bday sape tah kat ofis dulu..kan?
Oo, die menang gak ek? Bestnye jmpe2 balik, hee..
Geng kak ecar takde ek?

Falsya said... [Reply to comment]

betul biru haaa ayat ko tuh mention aku lmbt..marah wan..hahahahahhaa

shazila mohd gazali said... [Reply to comment]

wah sedapnyer makanan... syoknyer jumpa shilla..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best tu dapat semua tu kan

SyaNa said... [Reply to comment]

aku rasa kalo kakak bulan ade lagi gamat ler
hahaa

santek nye shila tu.. putih gebu muka dia

mama tisya said... [Reply to comment]

lama btul tgu falsya ek smp sejam..hehehe...femes korang shila siap peluk cium..group ecar tkde plak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...