MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 22, 2013

checkout time babai avillion

 lepas game seme siap2 nak checkout..ada la masa 2 jam bole rehat2 nak mandi pool ke sauna ke..ktorg malas..balik bilik terus baring2 tak larat rasa, walaupon kita xmain game tapi dok berjemur tengah panas penat gile rasa..

sampai je bilik tros packing barang, kul 12 seme checkout kena pulak lif nye rosak.....dah kena naik 3 tingkat nak g lobi.pelik skit hotel ni lobi kat atas, chalet kat bawah.sampai je kat restoran apa lagi...makan time...weee kita dok tengah berselera nak makan ni kan seme kita makan..haih mujor sepanjang kat pd tak de sehari pon kita muntah..riso juga dok makan macam2 kan..kenyang sangat pon xleh nanti rasa nak muntah, ini bukan tahap kenyang sangat dah tahap nak meletup perut dah...


 
 tempat makan sebelah pool





 oleh sebab balik ktorg tumpang cik mas, maka tak bole lepak lama2 la..abes makan je terus chow..
 masa ni shila kata
nanti kirim salam dekat fasya..kelass ko sya..shila ingat nama ko ok hahaha
pastu dia kata kirim salam dekat lagi sorang sape lagi nana keding la tu hehehe
.
lawa tau shila ni kat luar dia xde makeup sgt pon paling2 pakai bedak je muka berseri2 je 
 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Afne said... [Reply to comment]

byknya mknn dia nmpk sedap2 nyam nyam...

ehh nana, muka ko makin berseri aku tgk!

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Dh mcm besfren plak nengoknye shila ngn nana n geng hehe...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ko kena join shyla fanclub dah ni...bff kan...hehehe

Falsya said... [Reply to comment]

w'salam sha..hahahhaa...sya ngan sha...kuikuikui..

ptg kang kiteorg nak lepak soto berlado...meh ler join...larikkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

waaa dh jd mcm kwn kamcing dgn shilla tu :)

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

heaven nyer makanan tu sume...

shila mmg natural beauty.... perfect...

mama tisya said... [Reply to comment]

baby dlm perut nk mkn mcm2 so die tk bg muntah...heheh...wah kerlas retis kim slm kt falsya & nana keding...

adarnadzmie said... [Reply to comment]

suka tgk shila...comel..:)

diana said... [Reply to comment]

COMEL NYA SHILA...:)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

betul kata diorg dh mcm bff dh ngn shilla ni..hehe

fazilzura said... [Reply to comment]

aku fokus kt mknan je beb wakakakaka...

amboi2 ko kan sakan .. part lompt2 tu join tp jgn tingi2 yeeee.. kng bby pun join sama .. heheheh

mrs kayrul said... [Reply to comment]

klu makanan macam nie maunya berkilo2 lemak diternak...hehehe

Ezna said... [Reply to comment]

shila igt nama tu :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...