MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 3, 2013

cz12 best!

 saya memang peminat jackie chan, tiap kali ada filem dia keluar, wajib pegi tengok..ari rabu lepas balik keje tgk ada surat, buka2 tgk ada 2 keping tiket cz12 yang menang kat fb sharp plasmacluster apa lagi..ari dapat tu juga g ajak amrul tengok hehe...

tiket tu bole tgk kat gsc je..ktorg klw gsc prefer g kat times square tu je paling dekat kan..

ok meh nak kasi sinopis skit :

CZ12 (chinese zodiac 2012) mengisahkan tentang misi sebuah kumpulan yang ditugaskan untuk menghantar semula kepala patung 12 haiwan zodiak Cina yang telah diambil dari Old Summer Palace di Beijing, China oleh tentera Perancis dan British semasa Perang Candu yang berlangsung dari 1856 hingga 1860.
Dalam misi berkenaan terdapat pelbagai halangan yang terpaksa ditempuhi oleh Jackie menerusi watak sebagai JC dengan bantuan beberapa orang rakannya.

cite ni best, tak membosankan, mana ada cite jackie chan yang tak bez cer bagitau?hehe...cite ni cite cina tau..memula je ada english skit lepas tu dia campo english ngan cina tapi lg banyak cakap cina...padan la dalam wayang seme cina haha melayu bole kira.

sangat suke tgk scene diorang mencari kapal karam zaman tinggalan nenek moyang skali terjumpa plak harta karun, part dalam gua tu dh mcm cite fantasi best gile..pastu part2 lawan tu kita dah bole hafal stunt2 yg jackie chan akan buat haha sebab dah biasa tgk dia berlawan kan

tiket free
 tgk ari rabu wayang full!
.

Published with Blogger-droid v2.0.9

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bestnya..saya jgk suka jackie chan..heheh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon suke jackie chan ni..tp dengar kata ni last filem dier..pasni dier tak mo berlakon sudah.udah tua

ieda said... [Reply to comment]

wahhh nampak best ! ;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me minat gak tp tak de masa nak gi tgk...

ayu Ismail said... [Reply to comment]

Akak pun gi tgk..kitaorg masuk wyg awal..lepas tu yg masuk semua cina..anak akak dah risau kita je ke melayu...dah start ada lah dlm 2 couple yg masuk...tapi jc memang best..

lia said... [Reply to comment]

jackie chan... dulu kini n selamanyer he3

mama tisya said... [Reply to comment]

suka gk tgk citer lakonan jackie chan

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bestnya jackie chan berlakon..

Afne said... [Reply to comment]

aku lom tgk lg ni... aritu eddy ajak aku jual mahal. tak larat nk control haziq dlm panggung huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...