MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 18, 2013

diner safi balqis

mcm tahun lepas juga tahun ni dinner safi bertema pink, putih & biru ikut warna tema safi, tapi yang beznye kali ni dinner kita memang santai abes..dinner tepi pantai sambil ada bbq.memang kita pakai sandal je tapi dah sampai kat meja susah nak begerak pakai kasut dah memasing kaki ayam je haha...gile sempoi ok.

masa staff safi berucap diorang ada mention terima kasih kepada semua sebab join safi kliq & terima kasih kepada mereka yang pernah join last year tahun ni join lagi haha.grup ktorg seme dah kenal, staff safi & shila memang dah ingat grup ktorg..sampai masa sampai nak check in jumpe boss safi kat hotel dia kata owhh korang...pandai ek..hahaha...gelak je memasing.

oleh sebab ktorg dah pernah join last year ktorg dah tau perjalanan majlis sama je mcm tahun lepas, ada sesi karoke, ada hadiah best dress, most sporting grup, gile happening ok kali ni, budak2 seme jenis masuk air haha..memang seme gile2 tak mcm last year ada satu grup yang nampak anti sgt ngan ktorg ntah apa2...tapi tahun ni memang gile best..dah la sebab memang kita kenal setiap grup kecuali satu grup je tu jadi cepat kamceng, smapai kan ada wartawan kosmo tanya korang ni kenal ke each other?kita jawab kita kenal seme grup hehe...patut la dia kata cepat mesra rupanya dah kenal.

kalau dulu majlis karoke tu dalam dewan so tak segan sgt sebba mmg seme pompuan2 tapi kali ni shila bawa adik beradik, sepupu lelaki ngan ayah dia nd lala pon ada sekali..gasak la ko nyanyi depan nd lala,hehe..grup ktorg pilih lagu gadis dan bunga kita & diah je nyanyi pasya xleh nyanyi sebab suara jantan terkeluar haha..dia sakit tekak plak aritu.

masa ni lepas dah siap2 kita amek gamba kenangan dulu dalam bilik lepas je ktorg kuar dinner nana & kbob tros balik kl, sempat la kbob berendam dalam kolam tu sampai kecut2 haha..
gemoknye kite!
posing dulu sementara tunggu grup lain sampai
.
bersama duta safi, memang santai je shila kali ni pakai sandal je 
makanan...banyak gile




rasanya masa ni kan pengacara tanya nak nyanyi lagi apa
kita cakap gadis dan bunga
tapi sini seme dah xde gadis dah..hahahaha..seme gelak
kena intebiu ngan suraya pasal mana dapat idea namakan grup r3achsta
matanya lirik2 selalu..rupanya manis2 ayu 
ha gitu la corus nye lagu gadis dan bunga

kumpulan saefi ni saya kenal yg hujung skali e-car cikgu cupcake saya diroang nyanyi lagu sha na na na lepas dinner diorang seme balik kl
grup perfect teens best gile diorang ni sporting ya amat bak kata cik mas masuk air haha..
diorang nyanyi lagu dangdut selangit menang safi idol
grup 3 a's nyanyi lagu more than world, aida dah kena sound ngan kak ana xyah nyanyi hahaha aida miming jek sian mek da hahaha...grup diorang sama gile menang grup paling sporting
grup ni saya kenal yang tengah tu dia opismate saya, patut kak ana ada dalam grup ni tp dia xdtang aida gantikan ngan kwn dia
grup N+N=M nyanyi lagu senggol senggolan cubit cubitan
grup ni plak saya kenal cik mas yang hujung skali tu dia silent reader blog & customer kuih sarang semut saya hehee..grup ni la pemenang hadiah utama galaxy tab & malam tu diorang menang best dress 
diah tgh amek otograp shila, suh shila sign atas gamba kemenangan ktorg tu
malam tu shila nyanyi 3 lagu, seme bukan lagu dia

sesi penyampaian adiah..ni grand prize dapat galaxy tab 10.1
kami conso menang instax camera
saya nye kaler pink :)



di suruh buat gaya paling gedik
gedik ke?haha memang pon


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

NinaAz said... [Reply to comment]

Byknya makanan.cantik color blocking sis mlm tu ;)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Happening, santai, best! =)

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

dari gambar pun dh boleh rs meriahnye...hihih..best2!

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tersenyum2 kita bca entri nana..psl suka tgk korg hepi je..kita ni pemalu..kena lama2 kenal org baru tak segan nk gelak kuat..hahaha

awalnya k.ecar blk ptt tgk gmbr telematch tu tkde diorg..

shazila mohd gazali said... [Reply to comment]

bestnyer.....suka tgk korang..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer...suke3..

fazilzura said... [Reply to comment]

beb.. kamoo sgt tembam sudah heheheheheheh...

Afasz said... [Reply to comment]

wah seronok nye.....

korang pakai bj ala tema sama je ek.syok la korang

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

yey, nana kaber perut...seri ibu ngandung gitu...

Ya ALya said... [Reply to comment]

happnyer.....

mama tisya said... [Reply to comment]

nyanyi lagu bunga dan gadis tp bkn gadis dh..tu yg gelak sakan ek..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...