MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 30, 2013

fesyen turban

nak gelak btol..aritu kan lepas mandi mia pandai2 je gulung dia nye towel tetiba jadi turban bile dah siap dia masuk bilik mama tengok ni lawa tak?hehe mama gelak je dulu baru cakap ye la lawa la..prasan nye..
kemain la kan nak bgaya juga org pakai turban dia pon nak pakai turban.dan mcm serban pon ada haaha..

kita xsuke pesyen turban ni sebab rasa segan & tak de konpiden nak pakai cam gini & sumpah saya rasa kalau saya pakai saya akan gelak dulu sebab rasa sungguh tak sesuai dengan muka, tapi bila ada sesetengah orang pakai lawa, saya suke plak tengok, kdg ada setengah orang pakai nampak pelik.

penah je ada org tanya nape xpakai mcm gini time dinner safi alamak..xpela kita oldskul pakai shawl je tu kita suke & selesa kan xmo la ikut peredaran zaman sgt hehe...saya segan nk bergaya lebih2 tu sebenarnya.


15 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Haahah...!!
Mia, mia...
Mcm yuna la ;)

Falsya said... [Reply to comment]

nie br pas mandi ke br bgn tido nie?...hahaha

MAZLIZA ABD RAZAK said... [Reply to comment]

he..he.. :)

pinky said... [Reply to comment]

hehehe....

::NureeN:: said... [Reply to comment]

hehee.. nureen suka keringkan rambut mcm tu tau... tp x guna towel la juz guna napkin anak.. :P
tenung lama2 cantik jgk kan gaya nih

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

LOL

lia said... [Reply to comment]

ha3...

mia da besar kan.. da anak dara da nih...

yatie said... [Reply to comment]

hhahaha..mia mia mia..ada je idea nak bg orang gelakk..

yatie said... [Reply to comment]

mia mia mia..ada je idea nak bg orang gelak..

mama tisya said... [Reply to comment]

hahah klakar mia....tu la tgk certain org sesuai tp byk jugak yg tk sesuai..hehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

boleh geng ngan yuna ni...terukir di bintang sama2 la ni

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

yuna style

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ha ha ha..ingat kan Nana yg pakai tadi..sekali tgk..Mia....
pstt...mesti Mia excited sbb nak dapat adik kan? cerita la..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said... [Reply to comment]

clever mia hahahhaha tau gaya turban kalau kyra xde maknaya tau bab fesyen2 ni adehh tk tahan tgk muka mia tu ..
kita pun bab pakai tudung yg simple2 je org lain rege tudung mak oiii leh tahan mahal hehehe

watyz said... [Reply to comment]

hahahaha... klakar la mia ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...