MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 8, 2013

hadiah yg sampai sebelum berangkat ke kluang


sebelum gerak kluang aritu dalam ari yang sama dapat 4 hadiah kawan2 pos kat umah, mujor dan sampai sempat la saya packing bawa balik kluang skali

hadiah tupperware dari syana menang contest kt blog dia
siap ada coklat & fm dalam tu

hadiah dari mira meanng grand prize kleenex dapat barangan kleenex ngan vocer jj RM50

petang tu juga ktorg g jj bli jajan hehee

hadiah dari sumijely menang contest kleenex juga barangan kleenex ngan vocer jj RM10
l
fm cute dari nad..ni xde menang apa2 tp tanda ingatan dari nad tq nad

Published with Blogger-droid v2.0.9

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Alhamdulillah...lega dh smpi

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahh banyak tu..lepas ni dapat hadiah kena tukar alamat la pasni

diana said... [Reply to comment]

tahniah...
murah rezeki..:)

diana said... [Reply to comment]

tahniah...
murah rezeki..:)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

wahh...ko bleh bukak kedai tisu dah ni...sure banyak stok ni...hehehe

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said... [Reply to comment]

banyak ..mmg muka lucky family korang ni ...walaupun dok kluang rasa cam duduk KL lagi hehehhe ..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnye :D

LizHairi said... [Reply to comment]

mujur sempat sampai.....

nana jarang turun kl ke pasni??

SyaNa said... [Reply to comment]

sempat gak kan
erryn pny x bagi2 lagi

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

dapat gak FM dr Nad..cute noh..

kak nora said... [Reply to comment]

amboi byknyer hadiah...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Cantik sgt fm tuh..suka kumpul fm dh skg..hehehe

mrs kayrul said... [Reply to comment]

banyaknya...hadiah...lepas nie dah balik kluang selalu2 la update blog ye..rindu nak baca entri nana

Afasz said... [Reply to comment]

nak vaucher tu

Ya ALya said... [Reply to comment]

ya nyer fm je xsampai2 dr nad....xtahu la mana tercicir....sedih gak sb tgk kwn2 semua dpt...tak pe la xde rezeki...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...