MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 16, 2013

kembali ke kelumpo selepas 2 minggu pindah

 minggu lepas kita turun kl sebab nak join event safi kat PD, mulanya plan nak bawa amrul ngan mia nanti check la in otel yg dekat2 avilion nak bayar avilion tak mampu akak dek non hehe..skali amrul koje...xleh cuti plak..so terpaksa la kita balik berdua ngan mia je..ingat nak relek2 naik keteapi, sebab klw amek yang katil tu bez tau2 dah sampai..skali tiket keteapi abes...terpaksa la naik bas...

gerak ari jumaat kul 8.30 sampai kl 12.30 amek ko kemain lama..jalan jem kat tangkak...sampai kl je pasya & diah dah tunggu kat tbs seb baik ada diorang..klw nak naik lrt mana buka dah..terharu rasa datang kl di jemput mcm puteri raja ahahaa puii..

esok pagi bfast sesama gegerls..memula si nana keding kata nak join pastu dia bangun lambat..so ktorg proceed je bertiga...lepas makan kasi tapau g lepak seround plak umah nana..si kbob tanya pasni nak g mana ktorg cakap nak g kwc, eh tetiba plak si nana nak ikut...tengah si nana siap si kbob plak nak ikut juga haha memang mak jemah btol...tak pasal2 diorang jadik dreber ktorg g kwc

ni gegambo seme sama mcm blog pasya haha..kita malas bawa kamera
ni la pestime masuk kwc hahah sian kan?orang kelumpo baru terjah kwc kawan2 kita luan kelumpo seme dha terjah..dia memang gitu klw tempat yg mmg ada kat kawasan kita memang kita tka heran nak pegi sebab anytime bole pegi kan...tapi bila kita dah pindah kluang baru tingin nak g sini, sebenarnya bukan nak soping apa pon kita nak cari cardigan 2,3 helai tapi xjumpe yg menarik kita beli selai je utk pakai masa dinner safi, sini pesen klw kita beli selai dapat 20% diskaun lagi banyak kita beli lagi murah.
 dua orang mak yong yang baru pas muntah hahaa lawak btol...kita ni dah jarang2 muntah skang ni ada pon smgu skali tu ada la..ntah camane aritu masa naik parking kwc ni dia pusing2 kan sampai je parking kita tak sedap perut kuar je kete si nana tros uwekk kat parking lot hahaha si nana keding plak uweekk dalam kete tadah ngan pastik haha aadoi lawak plak dah dua2 muntah, tinggal la jejak muntah ktorg kat kwc tu wat kenangan hahaa,,
 penat meronda lepak seround kt chatime







 
.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

nnt bile gie KWC jgn lupe jengah kawasan ko kat parking tuh..hahahaaa

abah khalisha said... [Reply to comment]

Menarik!..kembali ke KL utk jupa geng-geng blogger ye

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Baju budak2 byk x?
Hehe...siap bwk plastik tu
Elok la...jd emergency camni ada gunanya hehe

shazila mohd gazali said... [Reply to comment]

Hai salam perkenalan dri sya... boleh follow sya.. tq

Karisma Izzah said... [Reply to comment]

best nye outing dengan kengkawan...

Jemput join ya. Saya tag akak...

http://karismaizzah.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue egat pon nak ajak akob gak..tp tak tau bile

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hai salam kenal...saya follow awak...follow saya balik...hak tuihh...

Saya Disini said... [Reply to comment]

best jumpa kawn2

mama tisya said... [Reply to comment]

kwc pernah pegi tp sejak ada banguna baru ni tk smp lg..harus terjah...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...