MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 30, 2013

menang conso contest nestum malaysia

aritu ada la join contest nestum kat fb, just tepek gamba je pastu bagi caption tak lebih 10 patah perkataan, lama dah ni xingat dah pon pasla contest ni, baru ahad lepas tgk result keluar, dapat la conso...jadi la kan..conso pon hadiah juga..hadiah utk conso ni nestum 3 in 1 di wrap dengan gamba kita, tak tau la gamba mana yang menang sebab anta banyak juga gambo tunggu la adiah sampai nanti, menarik plak kan..nestum tu ada gamba kita cam model haha puii..

dia setiap theme ada la 2 pserta menang RM500 conso menang nestum yang musykil nye awat la seme pemenang RM500 tu SEMUA orang cifinafa???tak de sorang pon orang kia..nampak sgt la pilih kasih nye.bukan la kita nak racist ke hape alah klw orang biasa join contest dia tau la..apa yg kita rasa..
ramai juga kwn2 menang ni, ayu rafikah, ayu damia, mamatisya, julia, adlin, pasya pon ada sape lagi ek ramai la rasa

 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

sorg je melayu yg dpt cash theme sunrise tp tu la byk cino je

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

wah..hbt la kaka..hehe tahniah

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

betoi la banyak org cifinafa

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

pahsa pun menang jugak ek...ada nama dia tu...hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!!!

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said... [Reply to comment]

betul tu banyak cina je yg menang 500 tu yg melayu ni dia bg conso je kekekke ok la rezeki dapat conso ..kita anto 1 gambar je kekekke

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah nana...

fazilzura said... [Reply to comment]

cm haku aritu le menang perfume, dh ler aku sorg pempuan .. dpt perfume lelaki ... sibbaik pak ajil suke.. kalau x suke aku kasi abh aku

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ramainya conso winners :) menang berjammah gitu :) congrats nana!!

Pusat Bahasa Pelangi said... [Reply to comment]

kan...ca mana lah boleh semua cifinafa yg semua menang??? tak pe lah...conso pun alhamdulillah

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!! menang berganda2 kan.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...