MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 29, 2013

menang mcm tak menang hehe

ni ha..menang kt fb eye to eye optometrist, dapat la voucher RM50 konon2 nak beli contact lense lepas la kan..alih2 dia pm kita suh kolek voucher kat dia nye kedai kat melaka amboi kemain deka ko nak soh aku kolek kan?apa salahnye email je vocer tu bole la kita kasi sape2 yang dok melaka tu guna vocer ni, dah la tu dia kata kalau nak suh wakilkan orang amek boleh, tapi orang tu kena bawa copy ic kita..

ahh..malas la..leceh nak kasi orang ic kita ni tu kan pnc kose ahh..biala burn je gitu sikit pon tak rugi, ntah hape2 orang buat contest dia pon nak buat contest, skang ni contest share & win kt fb banyak merepek2 dah..ada ok, ok la..ada yg kasi vocer siap nak kena tambah duit ribu2 beli barang diorang hah...memang tak la wei..
 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai ciannyer

SyaNa said... [Reply to comment]

kan kan kan???
mcm x ikhlas jek nak bagi

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me jrg join share & win sbb menyemak kat wall heheh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Kite aritu dpt voucher rm500!!!
Tp syaratnye kene beli perabot harga rm1600
Kirenya byr rm1100 jek la..
Apeke mengarutttt....
Ntah2 harga perabot tu mmg rm1100
Tk pasal2 kene tipu

diana said... [Reply to comment]

sebab tu saya pun malas nak join kontest2 like kat fb nih..ada tu buat kontest hadiah nya voucher rm10 je.padahal baju2 dia tu harga ratus semua..agak2le nka bgi pun..nampak sangt kedekut.

mama tisya said... [Reply to comment]

saje nk soh org like page tu rmi2...hampeh kn

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

la..smpai jd cmtu pla..ish2

watyz said... [Reply to comment]

meh bg aku biar aku amik kan baucer tu pastu aku pakai. aku rasa mcm tau je baucer yg ko maksud kan tu. sbb aku pon dpt jugak. x pasal2 kan. aku abaikan je email dia tu... huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...