MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 31, 2013

minta tolong..

Sape ada beli paper sinar harian sabtu lepas?date 26.1.2013
Ada artikel pasal holiday safi ngan shila amzah,ada dua page cite pasal holiday tu, kita ada beli tapinye mil dah terbuang paper tu
Minta kalau sape ada paper tu bole x pos kan kat kite?nak simpan keratan paper tu tolong..tolong..
Published with Blogger-droid v2.0.10

6 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda immi said... [Reply to comment]

aduhh akak x beli papaer ..selalu baca online shaja ..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

sori nana xdapek nk nulun hah

mrs kayrul said... [Reply to comment]

sorry la nana...tak baca la newspaper tue

Cik Awin said... [Reply to comment]

kosmo semalam, ada muka akak ngn safi juga...

Ya ALya said... [Reply to comment]

sorry...xdpt nk nolong....

kayyana said... [Reply to comment]

kak, yana ade.. nak tak? ade gambar akak ni yana nampak.. kalau akak nak yana pos akak bg alamat kat email yana eyh.

chaiyok85@yahoo.com
takpun akak msg kt fon
0167907597

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...