MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 18, 2013

mulia sungguh hati kamu

pagi tadi masa tengah buka fb tengok mamatisya up kt fb pasat uyun aka cutemum masuk paper metro muka depan lagi..pasal uyun jadi ibu susuan.kita ni xsaba nak baca kisah uyun terus muka metro online tapi xpuas la baca tetap kena carik paper juga hahaha...

apa lagi cargas start moto beli paper pastu lepak kedai mamak sensorang makan roti kosong muahahah...ye la kita sensorang kt umah amrul pagi lagi dah g keje nak buat bfast makan sorang2 malas...apa lagi g lepak mamak sensorang pestime wat pangai gile mcm ni haha..xkisah pon janji perut kenyang, sambil makan roti canai sambil baca kisah uyun

bangga ok..tumpang bangga ada kenalan mcm uyun, banyak betol stok susu uyun, sampai terlebih2 terpaksa cari anak susuan tak nak membazir stok susu yang di simpan.mulia sungguh hati uyun....semoga allah murahkan rezki utk korang anak beranak..sangat kagum bila tgk stok susu uyun bayangkan sehari bole dapat 8 botol, kita dulu adoi shari 3,4 botol je klw rajin skit bangun tengah malam pam dapat la shari 5 botol je.


tadi kita ada baca blog uyun pasal ada juga orang yang mengutuk & bagi komen negative astaga...tak paham la...dah kenapa korang ni?tak nampak ke apa yang uyun buat ni satu menda yang mulia???bangang la klw ada orang yang mengata bukan2 tu...

jangan down uyun...teruskan usaha murni uyun tu jangan peduli kan kata2 orang..

.
.
 nak gak ada gamba kenangan hehhe

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahh gamba mak jemah pon sekali ado..kan bangga kan dapat kenai uyun...1 opis bising...jerit "weiii ni kawan sue"..kikikiki

ieda said... [Reply to comment]

ya tuhan
bukan semua dpt jadi macam wanita ini
alangkah indahnya dgn kurniaan allah ! ;)

Ibu Lala said... [Reply to comment]

X sempat nk beli metro hr ni. Bc online x puas ati kan

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yg dok mengutuk tu sbb salah paham kot..may be diaorg risau takut terkahwin nanti dgn adik beradik susuan..rasanya uyun jd ibu susu utk anak2 perempuan ajer kan..me lom baca artikel penuh kat metro tu..yg online cuma pendek ajer

juelee said... [Reply to comment]

baca td kat blog uyun... uyun berkongsi benda yg bagus pun org kecoh.. macamkan bt dosa plak.. tak pikir yg berzina terangan yg memang sah dosa.. hurmm metaliti org ni susah betol nak ubah..

biarkan aje, jnji kita tahu apa kita buat kan..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

sedey bila yg kasi pandangan -ve tu adalah sesama islam dan jugak perempuan
Sedey sgt...

Gieyana said... [Reply to comment]

alhamdulillah..hrp2 nnt daku pon leh pump byk cmni...:-)

mama tisya said... [Reply to comment]

org yg komen negatif tu diorang tktau cite sebenar...tau hentam saje...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

haaa.baru terigt muka uyun btol2, hehehe..btol2..moga Allah mmbls kebaikkan uyun nih..

Cute Mum said... [Reply to comment]

mekasih nana...
uyun tak kesah ponlah diorang cakap apa.. sebabnya diorang tak baca artikel penuh dah ada yang buat status yang provokasi.. jadilah isu nie..
apapon alhamdulillah uyun harap niat kami buat arikel nie untuk promote susu ibu berkesan...

mrs kayrul said... [Reply to comment]

hebatnya uyun...bangga ada ibu yg hebat macam uyun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...