MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 23, 2013

sekarang saya dah rasa

Hahaha nak gelak dulu, masa dulu kan bila mak kita bising2 nak masak tp xde idea nak masak kita selalu ckp eh nak masak pon xtau ke nk msk,apa, kan banyak jenis makanan apa yg xde idea nya

Ok skang dah kena kat batang idong aku padan muke haha...dh nk dekat sbulan jd surirumah, ada juga kita ngelat sehari dua xmo masak sebab mcm xde mood nak msk dapor

Pagi tadi kemain beria kita bw kuar ikan ngan ayam dalam peti skali nak msk, xtau nak msk apa...sudahnye sadin tin makan ngan nasi panas2 settle...kita mmg suke sadin tin, tu psl mmg kena ada stok sadin, telor ngan ikan bilis tu seme lauk2 emegency tu, xtau msk apa tu la penyelamat

amrul keje masuk kul 11 dia mmg jrg la mkn kat umah tu pon jadi sebab juga kita xde idea nak msk, ye la kot dia rekues nk makan apa2 ok la ada la menu yg nak dimasak.ini stakat kita dua ngan mia mmg kadang sempoi sungguh la kita masak, xde sayur2 sebab dua branak xmakan sayor haha mmg kurang zat ktorg nih, xpe kaver makan buah heheh...

Niat di hati bkobar nk msk tp nye xde org makan, nak masak beria kwna tunggu weken je la, tp weken merayap plak bile masa nak masak spesel2 ni?tunggu ari spesel la kan..hihi

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Afasz said... [Reply to comment]

oo nana ngelat makan sayur ye. isk isk.

baby dlm perut nnti ikut. cam mia gak :D

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Nana, mil dh tak dok skali ke?
Sblm ni die dok ngan amrul kan?

Haaaa, itu la yg kite rase nana
Sampai xtau nk masak apa...
Telur mata dgn kicap je jwabnya hahha

eT said... [Reply to comment]

haha..sama la dgn den...

fazilzura said... [Reply to comment]

wakakaa rasa kann penangan nye ..

aritu aku smp buntu xtau nk mask pe .. last2 bukak google kahh.. tp x kenan , last2 msk tomyam je

adiba_rosli said... [Reply to comment]

tau xpe .. farah kalau ari isnin ngn khamis bt2 la kate ari cuti masak pdahal nk g pasar mlm kesuma tu ha.. hehe .. ari2 masak pn bosan.. kihkih

diana said... [Reply to comment]

kena makan la sayur..untuk baby tu..niat untuk baby je mesti selera nak makan sayur nanti..heeh

mama tisya said... [Reply to comment]

ye la kdg2 tktau nk msk apa dh kn...heheh..tp kalo mkn b2 je ngan mia sure sempoi2 je senang

juelee said... [Reply to comment]

saya mmg wiken je masak best2.. hari kije satu lauk satu sayur.. cukup dah hehehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

laki aku senang je
ayam,ayam and ayam
tak kari..
mesti kurma
tak kurma
sambal
tak sambal
masak merah
budak2 plak sennag je..
ade ayam pun ok dah even takde kuah
tpina weekend mmg kena masak special sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...