MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 8, 2013

seprise yang tak menjadi

rosak plan! haha..adoi dekat 2minggu kot plan ngan laki diah nak seprise kan diah.lepas seminggu majlis kawen diah, wan laki dia sms cakap nak wat seprise beday diah..dia suh kita kumpulkan budak2 lain mcm si nana, pasya, hirda, kak maria suh konfemkan bape orang nak datang, nak dtang ngan partner ke solo..ok la..kita tlg la organize sms seme orang gtau date & tempat, set! seme free.

hari yang di nanti dah tiba..ari ahad 30hb dec kita dah pening ni camne nak ajak diah kuar..dia kata nak jumpe last sebelum pindah..pdahal ktorg dah plan nak celebrate beday dia kt nandos jj wangsa maju..diah sms ahad tu kata malam ni datang umah dia lepak sebelum saya balik kluang...alamak camne nak kelentong ni nak ckp xleh lepak umah dia nak ajak lepak nandos..

skali ntah camane..laki dia sms...dia kata wei korang xyah susah2 camane nak ajak diah kuar malam ni...plan kita dah jahanam hahaha..rahsia dah terbocor cisss!! kita tanya camane diah bole tau?wan cakap diah tgk wan asik dok sms2 diah tanya la sms ngan sape dia kata ngan adik...dia mcm ada instinct seorang bini la..dia kata awk ni ntah2 sms sape ntah kan..meh sini saya nk tgk haha..skali kantoi....diah nampak nama saya yang wan sms tu...

bantai gelak mcm nak mati diah plak sms ktorg kata korang xyah nak plan2 la aku dah tau...hahaha eeeiii geramnye kita org bertiga ni bagai nak rak plan itu ini skali musnah harapan ahaha..xpe la..kita ckp kat diah atleast ada juga wan nak buat seprise kat dia..tapi xberjaya kena belaja ngan otai la hahaha....

kebetulan plak malam tu malam last saya kat kl, kira mcm farewell party saya pon ada haha...banyak gile makanan si wan order siap seme org tapau bawa balik lagi...masa nak balik tu mula la drama air mata...memula peluk2 diah saya tak nanges tapi diah yang nanges dulu, pastu pasya plak peluk nangis2 saya tak leh tahan..dalam nandos tu air mata berjurai2 masa tu xde fikir malu orang tengok dah...sebak rasa nak tinggalkan kawan2 kt kl..

masa ni kat luar nandos pasang lilin atas cuppies
 diah, wan & kak maria dah sampai masa ni pasya bawa kek saya standby ngan kamera
.
seprise yang xbape seprise haha
 
 sebenarnya beday diah 1.1.2013 tp sebab asben dia outstation 31hb tu ktorg celebrate awal
.


 choc cuppies dari kak long pasya
 serius saya memang tak pandai makan nandos ni..sebab saya suke cili sos, tapi nandos nye cili lain mcm la..seme nye masam2 bukan taste saya, ni sebab orang banje klw saya baya sendiri memang saya xmakan kat nandos.masuk ni baru kali kedua makan nandos & rasanya lepas ni xmakan dah kot kecuali klw orang blanje haha..amrul pon xpandai makan nandos dia kata masa...sos pon masam
kebab je la penyelamat keadaan ciken wing & ayam masam kebab ok

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Nandos tu sedapppppp nana! =)
Terliur dah ni, hehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku pestime makan nandos masa kapel ngan sorang mamat cina ni..lepas tu takde dah...aler nak jugak weii

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye mknn

mama tisya said... [Reply to comment]

nandos ni kalo silap amik sos kena yg pedas jwbnye mmg tkmkn ler ayam tu..so mmg kena ati2..tp kita dh mula suka ngan nandos sejak2 org blanje...hahaha...hah diah dpt hidu surpise tu...hehe

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

sonoknya!!

diana said... [Reply to comment]

wah..sedap2 nih..jamu mata.:)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Penah skli je makan nandos kot..hehehe

Mama Zharfan284 said... [Reply to comment]

me & hubby obses mkn nandos...tiap2 bln mkn...kdg2 tiap2 minggu sampai rabak poket hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...