MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 21, 2013

telematch safi

memandangkan keadaan kita tak mengizinkan utk join game, so saya jadik penjaga garisan je kat tepi hehhe....keje saya dok gelakkan diorang adoi...klakar btol la..kita dok kat tepi ngan sorang wartawan kosmo dua2 dok gelak2 mcm nak terkecing nengok gelagat masing2 masa time game

ada yang tertonggeng ada yang tergolek haha...pecah perut dok tepi tu..sesambil tu kita tolong la snap gamba dari kamera budak2 lain..ye la sian diorang kan seme main game sape nak tlg amekkan gamba...saya pon main blasah je sape nye kamera yang dia suh saya jaga seme saya snap je..

saya join masa memula je chicken dance sebab tu aktiviti senaman kan, lepas tu ada acara lari2 saya xjoin la..seme nye tergolek2 saya tengok.memandangkan ramai yang dah balik jadinye pagi tu xramai sgt la peserta nya, grup e-car seme balik lepas dinner, grup ktorg pasya balik pas dinner, grup cik mas ada sorang balik lepas bfast.tak cukup 5 orang, tapi game tetap havoc.

diah lagi skali satu grup ngan shila..memang berjodoh je diah ngan shila last year pon grup ngan shila hehe...tapi seronok la..walaupon saya xdapat join diorang saya join gelakkan diorang hahaa...adiah2 utk pemenang seme dapat barangan safi, tahun ni beg saya tak penuh ngan barang safi sebab tak join game hee xpe la last year nye barang safi pon xabes2 lagi

chicken dance, kemain aida

 





 tertonggek2 shila hehee
 acara main baling belon berisi air

 tarik tali

 grup photo








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

hai nana !! lame tak mengomennn.............pegnen kali ni,tak leh ngadap lappy la nana malam2..rase nak muntah tgk laptopp !hahhaha


** nampak sangat best la event ngan safi and shylla nii..untung nana

NinaAz said... [Reply to comment]

Sis memg keje kt safi ek.. hiii. Bru taw

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Best! =)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

bestnyaaaaaaaaaaaa!!! shilla nmpk kurus lah dr tahun lps..ke mata kita je slh tgk.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

asal mcm tak nampak pasya yee

lia said... [Reply to comment]

syok nyer tgk dorg main nana... ko tunggu bsalin tau, jgn melasak sgt he3

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nmpak fun!!

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg best kalo ada tele match cz dpt collect adiah..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...