MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 30, 2013

teringin sangat dah ni


 skang saya tengah teringin nak makan rendang ayam..teringin sangat2...tak nak yang jual kat kedai api teringin nak masak sendiri, nak try buat sendiri, nak makan dengan nasi impit ala2 di pagi raya..heheh melampau ni..ko teringin ko buat la sendiri..dok jauh ngan mak xleh ngada2 nak suh mak buatkan..

hadeh dia nye tahap teringin ni rasa air liur nak meleleh keluar dah ni...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kena buat tu kalo dh tringin sgt2..hehehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Perghhh
Mmg kene buat ni =)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai..ciannyer

Afne said... [Reply to comment]

pergghhhh ko saja nk bg aku ngences sama ke apa? nnti dh msk hantor la seperiuk dua kt batu pahat ekekekkk

fazilzura said... [Reply to comment]

emmm aku rs bbay ko ni BOY ler beb

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

dah tu ko dah buat ke belum ni

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

baby ngidam air tangan mama die sendiri...hikhikhik...cumelll je..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

baby ngidam air tangan mama die sendiri...hikhikhik...cumelll je..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sedapnya!!!!!!!!!!

juelee said... [Reply to comment]

try la kak long bt.. senang je, dlu saya ingat susah bt rendang tapi ritu masa bt open house try buat, senang je rupanya.....

lia said... [Reply to comment]

mmg wajib kena wat ni weyh...

maria firdz said... [Reply to comment]

Halamak,,tgk gmbr jr..berjngkit dh rasa teringin tu.. hbislah..kna cari bahan2 n resepi nih.. hehe...

Amanda Suria said... [Reply to comment]

aisey...akak pun terus terliur dah Nana oi...terus teringat ka maka akak nyer rendang NS...power tau...

yatie said... [Reply to comment]

apa lagi sinsing lengan baju...merendanglah kito..heheheh

diana said... [Reply to comment]

senang je buat rendang ni ..potong,kisar campak. je..dah siap..heheh.rendang style saya la..

Gieyana said... [Reply to comment]

sian kt ko..ko google jer resepi n try buat beb..sure menjadi..

Lina said... [Reply to comment]

hehe sy ari tu teringin nak mkn ikan bilis dgn kentang goreng kicap tp buat sendiri jg... dah lps dah hajat...xpe nana buat jer resepi boleh google

Fieda Rafli said... [Reply to comment]

buat jgn tak buat...

aimaniman said... [Reply to comment]

Teringin ada apa2 ke...
Buat je, bukan susah sgt, x taw resepi boleh googlle kannn...

amiey lee said... [Reply to comment]

Beb aku yg tk prgnant ni pun boleh tido terbayang2 rendang ayam..apatah lgi ko hahahah.. pe lagi masak le... pastu ko buat packaging hanta kt aku hilhikhik....

amiey lee said... [Reply to comment]

Sedapppppnyeeee...leh tak berjangkit ngidam rendang gak ni...

amiey lee said... [Reply to comment]

Beb aku yg tk prgnant ni pun boleh tido terbayang2 rendang ayam..apatah lgi ko hahahah.. pe lagi masak le... pastu ko buat packaging hanta kt aku hilhikhik....

watyz said... [Reply to comment]

baru je tadi jiran sblh umah bg rendang ayam. aku suka pas ayam soh dia masak kan sbb sedap giler! hahahaha

mrs kayrul said... [Reply to comment]

sama la macam kayrul, masa pregnant hadif memang mengidam sangat nak makan rendang wat sendiri...terus merendang sekuali..puas makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...