MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 3, 2013

tuti frutti

last friday hari last kite keje kt opis..so lunch tu ktorg kaum2 pompuan lunch la sama..konon2 nak g ikan bakar keramat tapi xdan boz kasi keje last minit..pastu nak g la omak den kat danau kota skali tutup..ces time org tingin time tu plak tutup

malas nak ronda jauh2 singgh kat danau plantinum makan kat mali's corner. ingatkan siang xbuka..saje je lalu depan kedai tu tgk2 buka..apa lagi...kita oder nasi lemak ayam diorang yg lain oder kuew tiow (gamba xamek sebab kelaparan...

abes makan kat malis singgah sebelah tu ada tuti fruti kak ana blanje...ni baru kali ke2 makan tuti fruti...kita menda2 mahal ni jadi xbape nak tingin sebab sayang duit hahaha..tp klw orang banje kita ok je...amek hok stoberi masam nye yaww...tapi sedapp, nak kasik belen masam tu bubuh oreo kasi manis skit..

tima kasih kak ana..belanja lunch & desert ni nak mletop perut rasa seb baik xmuntah klw tak sayang aiskem mahal ni xsempat hadam hahaa..

kita nye yg tamak tu banyak toping hehee
 stoberi masam tp sedap
.
dua orang kt blakang tu bz pilih toping
mekda plak bizi posing owh nnt kami akan oliday sama2 sebab mek da & kak ana menang contest safi bole jumpe diorang lagi hehe
Published with Blogger-droid v2.0.9

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Afasz said... [Reply to comment]

nyum nyum . sedap nye. pernah makan sekali je

mama tisya said... [Reply to comment]

kita pn baru sekali je mkn..tp skarang bekasnye dh lain

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai semalam egat nk mkn ,..lupa sudah

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

bestnya tutti frutti...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sama jugak cam akak, kalo menda mahal2 ni jrg nak makan selalu

diana said... [Reply to comment]

kalau orang belanja lagi la sedap...heheh

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

eh ko penah gk rasa TF..eden..adeiii x penah ag rasa..hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Xxpnh mkn pun nana..huhu..sbb mhl..n klu nk mkn kena hangkut puteri putera nih skli..haha..kopak!!

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

Kite pun kali kedua hehehe..

Eskrem potong gak lg sedap =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...