MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 15, 2013

uniform sekolah tadika agama johor

uniform dah dapat..hari pertama sekolah je mia pakai baju kurung balik skolah cikgu dah masukkan unform dia dalam beg.mia kan skolah agama jadi uniform nye harus la baju kurung lengkap bertudung.ktorg beli 2 helai baju kurung ni.satu set skali ngan tudung RM27, mia saiz M.
baju kurung ni di pakai hari selasa, khamis & jumaat
 baju sukan plak kena pakai hari isnin & rabu
masa ni mia muke terbako haha g mandi wet world aritu kan..gelap jadi
/
memandangkan mama mia tak keje jadi mama la kena anta & amek mia..tapi gilir2 sebab daddy mia keje shift, kalau dia keje pagi jawabnye mama la kena anta & amek mia..pastu kelas ngaji daddy plak anta & amek, klw daddy keje petang plak daddy anta & amek balik skolah, kelas ngaji plak mama yang anta & amek..haa kan sepakat membawa berkat namanye hehe..

memang la kelas ngaji & skolah xjauh dari umah jalan kaki pon bole..tapi tau2 la..kita memang malas jalan kaki...buat sementara perut xbeso lagi ni kita anta mia naik moto je..senang merempit hahaa...

Published with Blogger-droid v2.0.9

11 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kikiki..nampak lain mia tau...sue balik kluang 1hb..nak terjah nana la..nnt pepehal sue roger yee

Karisma Izzah said... [Reply to comment]

cumilnye baju...cumil lagi model baju...ceria pergi dan balik sekolah...selamat bersekolah Mia...

Hati Ema said... [Reply to comment]

comel Mia pakai uniform

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Comey mia! =)

Lina said... [Reply to comment]

cantiklah bj kurung tu warna maroon, tudungnya pun cute

watyz said... [Reply to comment]

comel je mia pakai baju sekolah... :)

diana said... [Reply to comment]

jarang2 ada uniform sekolah warna ni kan??

amiey lee said... [Reply to comment]

Comell... syok kan depa dh start sekolah

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

comel mia pakai uniform skolah..zara smpai skang x dpt bj lg..geram plak rasa..wuwu

Fieda Rafli said... [Reply to comment]

alalala..comel mia pakai baju sekolah ye..

Zana Nordin said... [Reply to comment]

awal mia dpt uniform taj
batrice baru jer dpt semalam..
beli sepasang jer...lagi 2 pasang hantar kain kat kampung suruh maktok jahitkan...

batrice size L...

tudung dia tak bestkan..batrice kata cam tudung nak gi kubur...adeh!....so..beli tudung putih awning utk dia..nanti ingat nak jahitkan kun maron keliling tudung putih dia tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...