MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 24, 2013

weken kami

weken last week amrul cuti, gini la kan kalau dah laki keje shif, weken berselang2 je bole jenjalan..kena weken dia keje dok ontok2 la kat umah hehe..tp bagus gak kan idok la tiap minggu kuar save duit haha...kita dah xkeje skang ni xleh nak bpoya2 sgt mcm dulu...klw dulu tiap kali amrul balik kl 2minggu skali kan mmg duit tu kuar mcm air je..skang ni mmg kena berbelanja secara berhemah la.

last week ikut amrul g kem ada sukan, amrul masuk tarik tali konon kita nak jadi pom2 girl la.xsedar perut dah makin nampak nak jadik pompom girl haha...skali amrul xmain pon tarik tali..sebab dia simpanan..(pasal berat sgt kot diorg takut grup amrul menang hahah..) seharian dari pagi ujan je kat kluang sejuk gediii...

balik sukan kat kem tu ktorg g kluang mall, lunch kat kenny rogers sini tak banyak pilihan makanan mcm soping mall kat kl, xde subway, xde johnys, xde chilis hahaha kan aku dah sound diri sendiri xyah nak chilis2 sangat la kan...esok balik kl g la mentekdarah chilis.

satu saya perati kenny rogers kt kluang ni, nape mcm tak sedap mcm kt kl ek?ayam kecik, muffin dia tak rasa coklat tapi rasa gula merah dah la muffin ciput klw kt kl muffin dia  kembang mcm nak tumpah dari cup.gravy utk mashed potato pon xde "rasa" huhuhu...seb baik kita tgh lapo bangat makan je xde komplen cuma komplen dlm blog je la hahaha...

sian btol..xpasan inner terkelepet2 nak arap amrul tegor mmg xla hahaa..

Published with Blogger-droid v2.0.10

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...