MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 4, 2013

ada apa dengan budiey, kosmo, nst & sinar harian?


dah start keluar dah cite pasal percutian safi klik 2 kat media. memula keluar kat web budiey.com 

.
 pastu sinar harian 26.1.2013 ada dua page pasal oliday ni
28.1.2013 nst yang ni xde muke kita hehe..sebab gambo ramai2 masa bengkel ktorg kuar awal
masa game plak kia xjoin game so xle enterprame kt nst, gambo diah je ada masa tarik ali
 31.1.2013 plak keluar kat kosmo
 yang ni muke kita beso skit kasik closeup hahah..

ok, rasanya paper seme dah keluar kot.lepas ni tunggu keluar magazine plak kalau ada..hahah verangan je lebey...terima kasih kawan2 yang inform pasal gamba kita ni kuar paper.ni seme kuar paper pon kawan2 la yang bagitau, kalau nak harap kita sendiri beli paper mmg tak la..orang dah tag kt fb muke kuar paper baru start moto g kedai bli paper hehe...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

wahhh fofular gitu..heee

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Glemer u...bile lg ye dak?

SyaNa said... [Reply to comment]

wahhh glemer glemer
shila pn da kenal sgt korg kan

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh glamer tu

Mrs. K said... [Reply to comment]

kenangan semua nih

Kak Mahh said... [Reply to comment]

Nampak seronok je dalam gambar tu...

kayyana said... [Reply to comment]

yeay.. da dpt ke semua artikel yg akak nak? simpan tau wat kenangan.

diana said... [Reply to comment]

nak sign...
hehe...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dh tahun kedua ni nana glam heheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...popular akak..semua paper kuar..caya la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...