MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 14, 2013

bbq @ tanjung balau

 ramai yang kata wah...semenjak korang dok johor ni tiap minggu beriadah kan..asik g mandi je..haha..dah tu apa lagi nak buat..kluang bukan mcm kl..dulu dok kl bosan2 g jenjalan cakap je la apa soping mall kat kl tu yg blom kita terjah?seme dah pegi..masa kita dok kl dulu asal amrul balik je weken mmg konfem xdok umah nye ktorg amrul tu mana bole dok umah..dia jenis bosan, klw k kluang ni pon sama..time weken dah makan kenyang2 time lunch tu kang ptg mula la dia ajak keluar..xmau nye dia dok umah seharian.

owh ni nak cite pasal picnic yang tak dirancang ni hehe..aritu kan ktorg g air terjun kota tinggi oleh sebab makanan berat xleh masuk apatah lagi nak wat bbq amrul pon plan la ngan kawan dia pas abes mandi air terjun nak g desaru nak bakar ayam..ok la kita ikut je dah alang2 dalam daerah kota tinggi kan xde la jauh mana dari air terjun ke desaru dalam 40 minit

nah camane memula nak g desaru tetiba tuka plak g tanjung balau.sampai je kat sana masyallah angin dia kuat kemain terbang2 tudung ni..laut dia memang kuat la ombak xleh mandi tapi ada juga orang yang berani mandi..ktorg hampar tikar pastu keje bakar ayam keje orang lelaki la..orang pompuan jaga anak hehe..

dah siap2 bbq dok bkelah ramai2 makan bekalan yg di bawa masing2 yang xleh nak makan kat air terjun tu.balik dekat nak magrib dah...kul 6.30 baru gerak sampai kluang kul 8.30 fuhh 2 jam juga perjalanan nak g tanjung balau ni ke kluang.ingat next time nak stay satu malam la kat chalet2 situ murah je diorang kata RM50 semalam.

 dina, damia & wafi
dalam ramai2 anak kawan amrul mia paling besar sekali..sebabnye dalam ramai2 geng amrul ktorg yg perama sekali kawen.mia sorang je 5 tahun lain2 bawah mia 4 tahun ke bawah seme






mak2 jaga anak 
 bapak2 tlg bbq

 angin kuat gile mcm nak terbang je rasa
 perut xnampak lagi kan?hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Pinkjambu said... [Reply to comment]

rindu le na.. :(

Cik Rongoks Ika said... [Reply to comment]

bestnyeeeeee

abah khalisha said... [Reply to comment]

cukup ke sikit tu bbq.hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sedapnya ayam bbq tu :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer..mmg nampak angin tu kuat je

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

aah tak nampak lagi lah perut nana..hihi

MRS. K said... [Reply to comment]

mmg nampak kuat betui angin dia

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Angin kuat, xyah susah2 nk kipas ayam tgh bakar tu hehehhe

mrs kayrul said... [Reply to comment]

tengok angin kuat2 macam tue maunya sedap tido

lia said... [Reply to comment]

teringat zaman aku camping masa belajar kat sana 10t lepas ha3

Nafisa81 said... [Reply to comment]

pergi bulan 9 tahun lepas...masa tu laut tenang pantai pun ladai ajer...mmg sesuai utk mandi2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...