MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 7, 2013

be pertama 2013

 patah hilang tumbuh berganti ni hehe last week baru cash out kan, minggu ni dah ada be baru.seb baik xlama sgt dia kosong.dah masuk bulan 2 baru dapat be tu la dah malas update blog skang kan..entry sehari ada dua je..bukan xde idea tapi kita simpan utk ari2 akan datang hehe..ni kita dah siap wat autopublish sampai ke minggu depan dah..set sehari dua entry kot ada entry tetiba nak nyelit baru jadi 3 entry sehari hehe..

ok mari kita mengumpul dana..utk suri rumah ini


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

samalah BE kita weii...tapi ciput jelah peratusan naik sehari

Zee Suhaini said... [Reply to comment]

reseki..belum pernah merasa be lagi..huhu

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

mmg best kalu be dok kat blog personal
kalu be kat blog contest ke..alahai, slowww nak running, kkeekekeke

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun ada satu BE--setelah berkurun tak de BE tp amount suam2 kuku ajer heheh

Kak Mahh said... [Reply to comment]

Akak pun lama tak update.

abah khalisha said... [Reply to comment]

Byk btl BE dia dpt..jeles tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...