MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 20, 2013

beli pekasam online

dah lama kita tingin nak makan pekasam..sejak pindah kluang ni susah nak jumpe..ada la kita tanya amrul kot klw ada kwn2 dia balik utara ingat nak kirim tapi xde plak kawan2 dia balik kampung.ada la skali kita jumpe kat pasar tani orang jual pekasam ni tapi alahai saiz dia kecik2 beso ibu jari mia je nak makan xpuas..

pastu aritu ada tengok fb lela lelord, dia kata dia beli pekasam thru fb, sehari je dah dapat..apa lagi kita pon tros tanya lela lelord camne nak oder..dia kata pm je kawan dia kat fb..dah pm tu tros wat payment, skilo RM17 postage RM10 arini oder, esok dah sampai hehe..senang pasni ngidam pekasam tau dah mana nak beli.pekasam ni datang dari perlis, memang terbaik lah rasa dia..



Published with Blogger-droid v2.0.10

15 ribu orang memberikan idea bernas:

amiey lee said... [Reply to comment]

mak aihhh sedappp nye..aku kalau balik kedah menang syokk sbb beli pekasam byk2...

NinaAz said... [Reply to comment]

Bestnyaaa. Mcm mn nk order.. nk jugakkkk

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lama tak makan pekasam

DiilaNordin said... [Reply to comment]

haha pekasam pn jual online.

terbaikk lar =)

Mummy Princess said... [Reply to comment]

Perlis??? Kg kita ler ni. Tapi kita x berapa sgt nak mkn pekasam ni....hehehehehe

Ummiarissa Mahdi said... [Reply to comment]

besarnya ikan...wah dah ada ikan pekasam boleh order online...bagus ni...

*azni* said... [Reply to comment]

canggih skg,semua di hujung jari..pekasam pun boleh beli online..hehe..

KhaiZa said... [Reply to comment]

blh share tak nak order kat mana??

watyz said... [Reply to comment]

wa... ni btol2 ngidam ni... :)

diana said... [Reply to comment]

ni beli kat cik kiah ka??heheh..ck kiah watak rozita che wan dalam kiah pekasam..hehehe

SyaNa said... [Reply to comment]

kelasssss kan skrg
hahaa alaf baru ikan pekasam pn online sajokkkk

Lelord said... [Reply to comment]

Huhuhu aku mkn repeat byk kali beb.. Dr 3kg tinggal sekilo stgh je lg

Ya ALya said... [Reply to comment]

Pekasam ni mkn dgn nasi panas mmg sedap. . ..

mrs kayrul said... [Reply to comment]

zaman makin canggih....nie pengaruh kiah pekasam ke apa nie...hahahha

gee said... [Reply to comment]

wau...best ni...Mana nak beli ikan pekasam online eh? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...