MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 26, 2013

berita pilihan

Sape suke tgk berita?
Tv mana korang suke nengok?
Kita suke berita tv9 sebab padat dah cepat berita yg ada isi
Tak mcm tv3 stengah pasal politik bohsan wei (xcampo hal politik)
Tv1? Lagi membosankan dengan set yg xmenceriakan
Ni kalau balik umah mak kat kl, berita jam lapan tv3 sure dia cakap TUTUP!!merapu berita tv3 ni lagi2 dekat nak mengundi ni hahaha...
Almaklum ler abah kan pembangkang hihi...
Entry bosan di malam ari sementara nunggu drama bersiri tibi 9
Published with Blogger-droid v2.0.10

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Hi-5!!!
Kite pun tgk tv9
Geng ngan abh nana haha! :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu lagi best...jarang tgk berita..he he he..boleh?

diana said... [Reply to comment]

tak tengok berita,..jam 8 sibuk tengok drama korea..heheh

diana said... [Reply to comment]

tak tengok berita,..jam 8 sibuk tengok drama korea..heheh

Ya ALya said... [Reply to comment]

berita jarang tgk...sb time tu sibuk ajar ank ngaji n buat kerja sekolah....

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

tv3 suku,tv1 aku tak lyn lansung
serabut la
tv9 or tv8
boleh la
then tv2 aku rajin tgk ari ahad je sbb citer tamil.
geli maaa maaa maaaa
ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...