MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 19, 2013

breakfast bersama kesayangan

last day ka kl tu set ngan gefren nak bfast sama ye la masa weken tu seme bizi ngan program memasing kan, pagi senin masa cuti CNY tu baru kesempatan jumpe ngan diorang.memula tu set nak makan dekat padang balang sebab rindu ngan nasi kerabu dia, masa keje opis lama memang selalu makan nasi kerabu padang balang tu..tapi alangkah hampa nye rasa..datang jauh2 dari keramat ke gombak kedai tu tutup da...

udahnye ktorg makan area greenwood je sebab malas nak cari tempat lain takut banyak kedai tutup masa raya cina kan..skejap je lepak ngan diorang dalam sejam lebey gitu..jadi la buat pengubat rindu hehe..

oder nasi kerabu tapi xsedap sgt
diorang kata mia dah gomok hehe..
 pasya kan baru beli iphone, pastu baru perasan si nana & deah pon pakai iphone dari 2 generasi sebelum iphone 5 dah aku nak juga letak iphone 2 aku tu nape?hahaha....seme pakai iphone aku jek pakai telepon burok ahh ada aku kesah?sikit pon xheran hahaha..

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 ribu orang memberikan idea bernas:

NinaAz said... [Reply to comment]

Wargh... tunjuk nasi kerabu pepagiii. Lapar terusss

amiey lee said... [Reply to comment]

heheheh aiseh lama tk jumpa ko.... dulu leh gak jumpa kat lrt jelatek hahahah

amiey lee said... [Reply to comment]

heheheh aiseh lama tk jumpa ko.... dulu leh gak jumpa kat lrt jelatek hahahah

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

pelbagai generasi ni

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Alhamdulillah, dpt gak jmpe ek walau sekejap

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

rindu-rinduaan...
:)

Miss Moon said... [Reply to comment]

salam dear , ni email kak moon munirah301@yahoo.com

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lapar la plak...

fazilzura said... [Reply to comment]

nasi kerabuuu oooooooo

lain plak muke pasya pakai tudung gitu

Falsya said... [Reply to comment]

ooooo..yg ini ker?..hahahahahaha...aku bz sgt xsempat nak bukak..baca yg belah atas jer..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...