MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 8, 2013

cash out kali ke-8

last cash out bulan 7 tahun lepas..semenjak memenjak ni nuff dah tak berapa nak akif dah kat blog kita..xpe la ada sikit2 pon jadi la kan..

ni dah selamat cash kan hujung bulan satu aritu.dapat la RM133.29 ok la..sape nak kasi kan..kita xde gaji skang harap elaun nuffnang je la sikit2 hehe..
 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

amiey lee said... [Reply to comment]

Bykk tu..aku 42 hinggit tak bergerak..lagi lagi time dh malas nk berblog ni hahaha

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

banyak weii...bersyukur kan...

tul kata ko, saper nak kasi walaupun ianya rm10

maria firdz said... [Reply to comment]

Hehe.. Byknye... Ok la tu.. Lpas dh nk blnja sikit... Sy dok statik je..x bergerak2... Hhhe...

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Ok la tu... teman pun CPUV campaign dari bulan Nov tahun lepas tak masuk2 lagi nie... apa ke heinya entah la...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Byk le tu..dh kali ke7 plak
Mahsyukkk

abah khalisha said... [Reply to comment]

Fuyooooo..bestnya

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

banyak tu..tahniah

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kali ke 7 cash out? cayalah..Ayu baru 2 kali jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...