MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 14, 2013

cuti CNY ke mana kami?

sonok tengok seme orang holiday la balik kampung la masa cuti raya cina..memula tu memang ktorg xde apa plan sebab nye kalau ikutkan amrul koje cuti raya cina tu.ok so idok ada plan nak kemana dok diam2 kat umah..last minit ari jumaat petang tu amrul g koje xlama dia sms, suh packing baju sebab dia kena outstation makanye dia nak angkut ktorg sekali..

kemanakah amrul outstation?
KELUMPO!! yeay..bole balik kampung hahaha...eh bukan kampung bole balik bandar..hehehe..kawan amrul pon cakap gitu orang cuti2 balik kampung korang cuti2 balik bandar.malam tu sampai kl ktorg 3 beranak stay kat shah village hotel, penginapan rasmi amrul sepanjang outstation kat kl, esok nye amrul g koje kita pon drive sendiri balik umah mak kat keramat.

haih sronok btol...kan bez kalau tiap2 bulan outstation bole tumpang skaki balik kl hehe...masanya cuti raya cina kami 3d2n di habiskan bercuti di kota raya kuala lumpur tanah tumpah darahku.walaupon xleh kemana2 sebab amrul keje tapi dok umah je pon dah bez sebab dapat makan masakan ma..hehe

lunch kat hotel nak oder apa oder saje memang tak hengat dunia la oder sebab free kan haha burok lantak
4 months ++
 model majalah manggis hahaha

 mia berenang pastu demam ehehe
 sronok mandi kolam sebab orang xramai
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

akkakakak..model majalah manggis..kakkaka..bantai gelak dolu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

akkakakkak..bantai gelak dolu model majalah manggis..bukan mangga ye..kakakkak

fazilzura said... [Reply to comment]

kannn .. trbalik....

ni bkn balik kg, balik bandor nama nye..

kitrog pun xkemana weh , sabtu je laki aku tetiba rajin smp ke melaka ..wakakak

eray said... [Reply to comment]

lengang je kl time cny haritu, mmg seronok sangat nak jalan-jalan

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/02/morning-sickness-semasa-mengandung-10.html

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kalo byk berendam mmg budak demam kn..sebab sejuk kot..tu tkut nk bwk darwisy berendam lama sebab dia plk ada asma..sobsob

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Yela.. 4 bulan dh ek... Tp blum nmpk perut tu lagi.. Hehee

zarena heeney said... [Reply to comment]

seronoknya dpt berendam dlm kolam

mama ila said... [Reply to comment]

cam best jugak hotel..lum pernah pergi lagi...seronok kann dapat berholiday..hehe

mrs kayrul said... [Reply to comment]

terpikir kejap bila masa plak ada majalah manggis nie...hahhaha

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

MODEL MAJALAH MANGGIS...HAHHAHAHHA

lia said... [Reply to comment]

super hepi btol tgk gmbr mia tu...

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

nana, br nmpk perut tu...
sblm ni nmpk selim melim je...

ieda immi said... [Reply to comment]

ibu ngandung makan lebih sikit x per .. ;))

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Comel je ibu menandung nih...hehe

watyz said... [Reply to comment]

best tu dok hotel free... heehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...