MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 26, 2013

dah 5 bulan baru scan

last week ada checkup, 5 bulan sudah eh cam xcaya je kejap dah 5 bulan.suar jeans still bole pakai lagi.xsaba rasa nak pakai suar mengandung hahah... ada 3 lai kita beli blom bole sarung lagi sebab perut belom begitu membesar lagi

bulan lepas masa 4 mths berat 62kg ni dah masuk 5 mths dok 62kg lagi.mujor tak naik mendadak takut nanti naik banyak sgt susah nak kurus balik.

ni la dia gambo bb kita dalam perut..tengah2 tu bulat tu kepala dia.xlama dah 4 bulan je lagi kita jumpe ok baby..igt nak scan lagi bln depan kot bole nengok jantina ke kan heheh...xkisah laki ke pompuan kanji sihat ye dak?tapi hati kecik kita nak bb boy hahaha td kata xkisah puii...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bestnye...kejap je dh 5bln kn

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kejab jer rasanya...semoga terus sihat..emm..tak sabar rasanya nak tau baby boy ker girl...tumpang happy untuk kengkawan...

~aYu~ said... [Reply to comment]

sama la kiter tp xscan pun. awal 2 bulan je scan. tunggula dah sarat2 nanti 7/8 bulan ke..
nak bb boy gak dah ada 2 puteri. tu yg nak scan debar giler tuu... :)

ZazaMyMoon said... [Reply to comment]

wahh seronoknya.. pejam celik pejam celik dah bersalin plak kann =)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tadi kata tak kisa kan.kakkakak..sama la ngan sue pon..mulut kata x kisah, tp bila scan, nak gak anak pompuan..akkakak

@}--niEra-- said... [Reply to comment]

Mntk2 dpt boy plak..

zarena heeney said... [Reply to comment]

kejap jea dah 5 bln yea...

nana jom join contest di blog ena :)

Gieyana said... [Reply to comment]

cepat ms berlalu kan..aku 3 kali dh kot scan..ms 1st scan tue g normal klinik psl nk tgk condition placenta..then psl aku buat dual check up..dua2 tpt da scan..

x sabar nk tgk bb ko..:)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

time flies :) tgk2 dh beranak dh nanti hehehhe

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

kejapp je kan...
bestnyer mia nak dapat adik...hehe

nurulfarehah said... [Reply to comment]

billa tengok orang pregnant ni sekejap je dh besa. kalau mse kite lama sgt rasanya. :)

Ya ALya said... [Reply to comment]

tup tup.t dgr dh brsalin....

diana said... [Reply to comment]

5 bulan dah...jaga diri baik2..:)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Kejap jek rase kan.. Hehe
Moga sehat2 belaka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...