MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 5, 2013

dah lama mengidam menda ni

saya tak gile lagi yea..saya buka ngidam nak makan pemanggang ajaib ni..hehehe api saya dah la ngidam nak beli cumanye bile saya tengok harga dia RM140 gitu jadi saya malas nak beli..konon2 tunggu dah basi skit, tunggu dah xjadi fenomena tunggu harga runtuh itu yang penting hahaha..skang harga dah drop jadi RM85 bole la beli..sebelum ni tgk paling murah RM99 tak beli lagi konon2 nak tunggu lagi murah...mujor dia turun rege dah jangan pasni murah lagi dah la haha aku sekeh kang.

kemain lagi suri rumah ni soping online kan?tak sedo diri awak dah tak bergaji nak juga soping haha...xpela kita memang xde gaji dah..tapi kita still ada elaun bini askar...guna dengan cara berhemah la skang ni xle nak beli bukan2, ni pon satu keperluan utk kita sebagai suri rumah sepenuh masa, ni memang gajet yang kita perlu ada pon hehe...

senang la pasni nak masak ikan keli tak meletop2 lagi dah bak kata jue hahaha...kemain kan aku dulu goreng ikan keli pakai helmet ingat lagi tak?petua sengal kita dulu nak elakkan muke tpecik minyak time goreng ikan keli hahaa...

ok pasni tunggu abang posmen anto je barang je..pastu bole la masak mcm2, mujor mamatisya buat entry pasal deal ni, kita ni sejak dah jadi suri rumah web2 soping online memang kita dah pangkah haha..xmau tengok langsung dah...tak mau terjebak, terutama nye web poplook mmg xmau buka dah cukup2 la 10 lai dress dia kita ada recyle la selagi bole.

 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

best gile kuali ni.. skang seme grill aje hahaha.. tapi mmg betol pun, ikan geli goreng tak letup2... tak berminyak lantai dapor..

Gieyana said... [Reply to comment]

kah kah..nk tergelak aku korang pakai helmet! pasni senang la beb..nnt aku g langkwi nk survey tgk reganyer...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kat umah ada 1..tp mak punyer...x pandai guna

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Nana...sama la kite hehe
Tggu murah baru beli
Jgn ada murah lagi, mmg nk kene, haha!
Nana, berguna utk nana ni nnt
Nak berpantang masak ikan bakar dlm ni jek..
Takde renyah
Kite pun tgk kat mamatisya aritu up entry pasal ni, hehe

~aYu~ said... [Reply to comment]

sbb mmg dah usha benda ni.. time gi langkawi minggu lepas ku dah grab benda ni.. huhu..

amiey lee said... [Reply to comment]

Aku dh bgtau laki aku..ni salah satu benda yg aku nk grab... insyaAllah ada duit kebih aku nak beli jugak..tapi aku kna beli 3.. tuk aku..mak aku n mil aku huhuh agak2 bulan 3 ada murah tak

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

aduh... semakin ramai yg beli nih!
tak beli... sebab asben tak bagi!!!! hu hu hu...

SyaNa said... [Reply to comment]

berbaloi benda ni
bleh bakar kukus pn bleh

Afne said... [Reply to comment]

ko ni buat aku mcm nk terpengaruh la nana. aku tgk member beli kat langkawi murah gilos rm55 je. tp yg ko beli ni mmg dh kira murah la. nnti msk sedap2 aku dtg rmh ekekekkk

Ummiarissa Mahdi said... [Reply to comment]

saya asyik tengok je kat FB kuali ni...belum berhajat nak beli...tapi kalau dah murah mesti kena beli..

fazilzura said... [Reply to comment]

beb , kt langkawi muroh je beb .. rm55 je ...

aku ni beli jgk , kebetlan kwn g sano .. aku order lew

mama ila said... [Reply to comment]

hehehe..kite pun dah ada jugak...tapiiii lum guna..ngeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...