MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 6, 2013

dah lama tak makan asam pedas @ kluang

 memang lama sangat tak makan sini tak salah last makan tahun lepas, aritu masa balik dari mandi kat kempas ajak amrul singgah lunch kt sini, kalau dari tol air itam tu xjauh la..on the way nak balik umah tu singgah makan sebab xlarat nak masak, kedai ni nama dia SELERA BEST ISTANA ASAM PEDAS IKAN AIR TAWAR KHAZANAH EMPANGAN SEMBERON

kita klw makan sini suke amek ikan goreng dia sebab dia goreng panas2 pastu amek ikan kuah seketol jangan di tanya apa nama ikan ni haha..memang fail xtau la apa nama dia..tapi seme ni ikan air tawar.kita amek dua jenis ikan yang kuah & goreng, amrul amek sau jenis ikan sekor punya kuah asam pedas xsempat amek gamba ikan dia sebab masa tu tangan dah penuh asam pedas hehe...

nikmat gile lapa2 baru balik berendam makan plak nasi ngan ikan goreng panas2 pergh..tak pandang kiri kanan dah...

dua nasi putih, sekor ikan goreng, seketol ikan asam pedas, sekor ikan asam pedas (amrul nye xsempat amek gambo tapi ikan dia beso ikan goreng kita) air dua jenis total RM15 murah gile kan?
 meh kasik closeup skit, kuah dia terlebih masam aritu
 mia xmakan nasi dia ratah ikan kuah & ikan goreng
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

NinaAz said... [Reply to comment]

Rm15???? Serius murah giler.. biasa kalau makan macam ni. Lebih rm20 ni. Lg2 makan hidang. Selalu mkn kt area downtown cheras.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sebelah mana ni..nnt balik sana nak terjah la

Zura Lee said... [Reply to comment]

sedap nye ikan goreng garing !!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

adoyai lapar la plak

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

baru smlm aku mkn asam pedas stim kt redwok pehh..mmg sodap.rm15 je,best btol mkn situ nana

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Murahnyeee!

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

dapnya time tengah lapar ni...haihh

Ezna said... [Reply to comment]

aisehh terliur me tengok entry ni. Lapar la pulak :-)

Cik Rongoks Ika said... [Reply to comment]

murahnyaaaaaa.

diana said... [Reply to comment]

uih..asam pedas...
sedap nya...

Ya ALya said... [Reply to comment]

yg goreng tu rasanyer ikan talapia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...