MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 18, 2013

hadiah untuk suri rumah

xde ribut xde angin tetiba encik sarjan bawa balik satu beg yang berjenama acer.kita tak fikir pon dalam tu ada laptop ingtkan beg sandang baru dia..xlama tu dia buka tetiba tengok laptop.diam je dia dok godek2 laptop tu kan pastu dia cakap nah ni awak punya..

ha?saya punya?buat apa saya dah ada laptop nak buat apa banyak2?dia cakap laptop awak saya nak, nak pakai wat keje yang ni awak amek.ehh..tetiba plak kan nak kasi adiah agaknye dia kasi adiah sebab kita dah bkorban jadi suri rumah tangga kot haha..malas plak nak tanya dia ni adiah untuk apa?bezday lambat lagi..bese dia mmg gitu time bezday mmg jarang kasi adiah tp dia suke kasi time bukan date yg sepesel2 tu kita xkisah klw tak de adiah masa beday ke anibersary hehe..

bila dah try on alamak..sanggih sangat windows 8 mampos xreti guna haha..touch screen plak tu sudahnye dok la dia diam2 dalam beg tu kita tak pandai guna haha malas nak belaja..pakai je la laptop lama kita tu sementara amrul xbawa lagi g keje

ni dah laptop ketiga petama dulu rosak brand acer, second pon brand acer ni pon acer juga
windows 8 aiyakk fail xreti hehe
.
touch screen sila abaikan tangan yang gemok itu hahaha
Published with Blogger-droid v2.0.10

17 ribu orang memberikan idea bernas:

NinaAz said... [Reply to comment]

Laptop ni yg boleh cabut jd mcm ipad erkk??. Canggihnya windos 8. First time tgk

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

untunglah weii...dok umah pun dapat adiah...hehehe...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

yeyeyeyeye dapat hadiah...

Falsya said... [Reply to comment]

phewittttt....dpt laptop u'ollsssss..kuikuikui

Gieyana said... [Reply to comment]

zaman mkin canggih kan..pakai touch jer..kalau aq jenuh study nih! ekekeke..

watyz said... [Reply to comment]

masa g kelas hr tu kan. rata2 kawan2 yg tukar w8 ni tukar balik w7 sbb dorang kata payah...hehehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

fuyooooo terbaik la...takmo..mak jemah adoo..lalla===kakkakakakak

Cute Mum said... [Reply to comment]

wow.. canggihnyer.. kalau uyun pon malas nak belajar benda canggih.. tue yang tap pon guna benda yang biasa2 jer..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya dpt hadiah tu !! :)

Ya ALya said... [Reply to comment]

Suka la tu...mst senyum sampai telinga kn....hehehe

fazilzura said... [Reply to comment]

mak aiii touch screen kew?

x pe2, nnt sure slim jari2 mu ...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

untongnya :)

Lynn said... [Reply to comment]

Assalam..salam kenal..

Hmm bestnye dapat adiah..takpelah..nanti free2 bolehla godek2...

sura said... [Reply to comment]

Salam..bertuah badan..seronoknye dpt hadiah..

diana said... [Reply to comment]

bestnya..canggih betul..kalau tak nak guna bagi kat saya je la..hehehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Bestnyeeee!!!

amiey lee said... [Reply to comment]

walamakkk besttt giler dpt hadiah laptop touch screen..aku ni nan hado... laptop kat umah tu pun hasil lucky draw..kalau tak takde maknanya la nk ada laptop huhuhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...