MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 6, 2013

Hansel & Gretel



sinopsis :

filem ‘Hansel and Gretel’ mengisahkan tentang sepasang adik beradik yang dikenali sebagai Hansel dan Gretel yang ditinggalkan oleh bapa mereka di dalam sebuah hutan dan pada ketika itu mereka telah memasuki sebuah rumah yang dikenali sebagai ‘Gingerbread.’

Sewaktu berada di dalam rumah tersebut, adik beradik ini telah ditahan oleh seorang ahli sihir tua dan mereka nyaris di makan oleh ahli sihir tersebut. Namun begitu, sebelum menjadi makanan kepada ahli sihir tersebut, Hansel dan Gretel telah sempat menyelamatkan diri mereka dengan mancampakkan ahli sihir jahat itu ke dalam sebuah ketuhar. Selepas daripada insiden tersebut, adik beradik ini telah menjadi berani dan menjalankan aktiviti memburu serta menghapuskan ahli sihir.


komen saya, ok la cite ni menarik juga sebab terkenang plak cite yang kita tengok masa zaman kecik2, cite yang diorang sesat dalam hutan pastu jumpe rumah yang dibuat dari coklat, cam mengimbas plak zaman kecik2.walaupon ada lawan2 ngan ahli sihir saya rasa cite ni tak la merepek, lord of the rings tu yea merepek sebab saya tak paham haha..sian kita

cite ni 18 tau dia nye kategori, tapi xde la cite pasal sex cuma aksi dia agak ganas la potong kepala seme.kat kluang ni panggung wayang dia tak straight bole bawa budak masuk walaupon cite 18 tiket dia kira harga dewasa juga, xkira harga budak.xpela..janji dapat bawa mia hehe..klw dulu masa kt kl asal cite 18 je memang amrul xnak tgk sebab mia xleh bawa, jangan arap la dia nak g tgk wayang bedua dia mest nak bawa mak nenek tu skali

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Mak nenek tu penceria suasana..wajib bawak =)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nak tgk la nnt..hehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

betul kata nad...mak nenek tu penting...sok ada adik, ko kena bawak jugak...hehehe

amiey lee said... [Reply to comment]

Hahahahaha mak nenek hahahahahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kat KL memang strict....last few weekend kat MBO city festival semua citer yg ganas so tak dpt tgk movie dgn my kids

fazilzura said... [Reply to comment]

weh makcik , hang tgk ke cite ni ? ganehh tui ..

time aku ngdg , laki aku x kasi g tgk wyg pun (awal2 je wakakakak)..

nw plak sure xleh psl ado handbeg kecik, sian plak kt dia dgn suasana kuat2 dlm wyg ... so the best way beli DVD je ler.. tutup sume lmpu phtu grg kepok ker, popcorn ker layan dpn tv

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

blm.pnh lg cuba bwk.ank2 tgok wayang..kesian ank2..huhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dah tgk dah cita nie? Ayu..tunggu DVD jer la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...