MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 18, 2013

hantu kak limah 2



 ni bukan cite yg saya nak nengok tapi partner kita tu dia peminat mamat khalid abes seme cite mamat khalid dia tgk kat wayang tapi masa kak limah satu dulu dia tak tengok ngan kita sebab masa tu kita kt kl dia kt kluang, ini kak limah dua kita dah ada kt kluang dia ajak kita skali nengok

alamak kita memang tak minat cite gini nak2 plak kak limah dua ni dah mrepek satu hal plak dah di hujung2 keluar hantu jin pakai toncit tu..serius merepek.part kelakar plak xde kelakar yg sakit perut nak mati pon kita gelak 3x je kot hahha..memang xbanyak sgt part lawak

tapi kita heran ada pompuan blakang kita dialog yang xlawak pon dia bole gelak mcm cik ponti ada masalah agaknye dia haha..stress plak haku sikit2 gelak xpasal2..kesimpulan nye..saya hanya meneman partner saya nengok wayang je..sambil nengok wayang sambil fb tu maknanya saya bosan hahaa..sekian review dari saya

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

fazilzura said... [Reply to comment]

mmg ramai arr ckp ANTU kak LIMAh part 2 ni sgt bosann ..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

owh bosan ker..terus tak jd nak tengok :p me tgk yg hantu kak limah 1 tu..tgk vcd ajer pun :p

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ramai yang kata kurang kick citer ni...

diana said... [Reply to comment]

mesti pompuan tu peminat awie..hheh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ramai ckp citer ni tak best...
Jom tgk rock ooo 28/2 ni hehe

amiey lee said... [Reply to comment]

sokongggg...jalan citer tak best.. laki aku asik komen aja...dia leh tido dlm wayang...byk scene lebih kurang mcm first..warghhh membazir aja beli tiket....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...