MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 22, 2013

jalan2 @ A Famosa

 lepas check in, rehat2 dulu kat blik dah kul 5 baru kuar jalan2 ka A Famosa.jalan je dari hotel dalam 15 minit gitu sekali skala eksesais kan..mak yong ni sejak jadi suri rumah mana penah eksesais haha..dulu pon sama lah.

ari jumaat pon ramai orang kat A Famosa tu.dah sampai melaka ni mana lagi nak pegi kan..biarpon dah 4,5 kali amek gamba kat sini, dah ini je yang melambangkan melaka..hihi..dah amek2 gamba ktorg naik beca plak g menara taming sari jauhnye ada la sekentot kot satu beca dia cas RM15, amek 3 beca dah mia beria sangat nak naik beca kan..kasi la dia chance merasa.

tetiba terfikir masyuk gak abang beca ni kan..sehala RM15, dua hala RM30.kalau sehari 10 orang dah RM300 kalau 20 orang?RM600 sehari fuh masyukkk hehe tapi bukan selalu kot a famosa ni ramai orang..bile cuti2 public oliday ni memang rezeki diorang la kan bagi abang2 beca ni.

pastu kan seme beca buka lagu gangnam style haha..xde dengar lagu lain..ada la satu beca tu penumpang dia mat salleh dia buka lagu hero mariah carey heehe..

rombongan cik kiah punye la payah nk amek gamba depan2 a famosa tu penuh kejap2 orang lalu lalang mcm buta je xnampak kita nak amek gamba dia redah juga depan kita




ada gak gambo betiga ihsan dari tab hehe



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

hahha..betul2, memang susah giler nk amik gmbo depan ni ade jek la yg slacknye..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

gamba ngan mia tu cantik..leh jadi model si mia koyo ni..

diana said... [Reply to comment]

beca depa memang semau hias dengan bunga ke??cantik la..macam keta berhias pulak..

amiey lee said... [Reply to comment]

hee aku suka bergambar ngan beca kete kuda..bagai..then aku suh laki aku jadi driver hahahahahaahhah..nmpak perangai queen control plak heeee

lia said... [Reply to comment]

makin anak dara Mia ni...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

trademark melaka tu :)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Rindu kt mia...

Bestnye p melaka
Takpenah naik lg beca tu
Heheeheh

Ezna said... [Reply to comment]

best cuti2 satu famili :-)

watyz said... [Reply to comment]

x ckp pon dtg melaka????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...