MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 4, 2013

la stella water theme park

cuti maulidur rasul aritu amrul ajak g kempas mandi kat water park.memang tak plan langsung pon sebab nye patut amrul keje aritu, tapi malam sebelum maulidul rasul amrul ada terbang malam, so bila dah terbang malam esok nye cuti.

last minit nye plan je ni, dia pakat ngan kawan2 dia dua family konvoi 3 bijik kete.dari kluang tu kuar exit kempas, kat traffic light amek kiri dalam 1km dari traffic light dah nampak sign board starhill resort & country resort, tq ayu ibu damia sebab kasi direction,water park ni dok dalam kelab golf. memang ktorg ada tgk map tapi mcm tak konfiden kan, baik tanya kwn2 kat jb.

bayaran masuk dewasa RM15, kanak2 RM8.dah sampai je kan nengok wah....beznye besar nye kolam dia..ada kolam kecik utk budak kolam besar utk dewasa, pastu yg bez nye kolam dia ada part dalam 6 meter, memang tak sampai kaki kita..tapi gatal nak masuk kan haha..kena la paut kat amrul mmg tenggelam terus kalau berdiri part dalam tu.

memula kita mmg bawa baju mandi tapi idok ada niat nak mandi pon skali dh sampai tetiba sawan nak berenang pon datang haha..dan2 tros tuko baju...haih mujor kita pregnant kalau tak memang kita main dah slide dia tu..

masa ktorg sampai tu kul 9.30 pagi ktorg orang pertama yang mandi, heran juga tgk eh xde orang pon..ingat kan sebab pagi lagi tak ramai orang kan?sampai tengahari memang lengang je walaupon aritu public oliday.siok rasa mandi xramai orang puas berendam.

 gelang masuk
.
ni kolam besar budak pon bole masuk tapi tepi2 je la..dia makin jauh makin dalam
,
tempat budak ada ke amrul g naik slide tu haha..mujor tak roboh slide
.

.

.


suke btol mia naik slide ni
 .

.



 kaum2 bapak yg jaga anak hehe ni la tokoh bapak mithali



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Sejak dok kluang,slalu p water park je ek mia? Hehe

mama ila said... [Reply to comment]

wah...best kan mandi time xramai org..leh mandi puas2..hihi..tempat nie pun cam best

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nampak sgt besh tu :)

Masya said... [Reply to comment]

macam tak ramai sgt orang.. kalau kat wetworld selangor... penuh...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nak ajak akob la G nnt bila balik kluang

mrs kayrul said... [Reply to comment]

bestnya kolam sebesar tue kita2 jer mandi..

Afne said... [Reply to comment]

ini klu aku ajak eddy time2 dia free kompom dia nk sbb ada kelab golf hahahaa

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

cantik tmpt ni..dkt ngn kempas eh..blh la g bile trn johor nnti2

Cho Zila said... [Reply to comment]

baru tahu.. banyak rupanyer theme park kat malaysia...

Mrs. K said... [Reply to comment]

memang besau pool nya tapi bawak hadif mmg rugi la sebab die gayat air hhuhuh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronoknya bermandi manda..org tak ramai.

amiey lee said... [Reply to comment]

Sonok tak ramai org..bebas nk mandi manda main slide... Syokkknyee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...