MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 14, 2013

langsung tak tau

Arini 14.2 ek?hahah sorry la suri rumah ni memang gini xtau date hahaha dulu masa keje ada je document nak kena sign kena boh date skali skang ni kelender pon xnengok nyah oit..
Ari dah malam, nak masuk ari lain dah baru perasan arini ari velentine konon2.sorry kita xsambut dan xpernah sambut, bagi kita hari2 pon hari kasih sayang.
Dalam dok usha fb tadi ramai juga rupanya org melayu kita yang sah2 beragama islam dengan bangganya menyambut hari valentine yea..siap dapat bunga dapat coklat emm..malas nak komen, kang ckp lebih2 xpasal buat dosa kering plak kan
Ok la tu saje uk malam ni...babai...sayangku sekalian
SAY NO TO VALENTINE DAY!! (btol ke eja valentine tu?hahaha lantaklah xpenting pon)

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 ribu orang memberikan idea bernas:

diana said... [Reply to comment]

budak2 baru dapat kekasih je dok sibuk nak sambut velentine nih..heheh

Gieyana said... [Reply to comment]

betuibeb..kalau x keja mmg x amik tahu langsung psl tarikh..kalau aq pon time cuti selalu jer lupa tarikh..:-)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama la...ayu pun tak ingat samoai hubby kata, dia kena stay sbb ada dinner valentine (KL tower kan)..oo..baru perasan...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

geng...sue pon time pantag pon tak tau tarikh ..kakkakka

watyz said... [Reply to comment]

aku pon x sambut... :)

Falsya said... [Reply to comment]

aku tau pun psl anibeseri..hahahaha..nie ingat pun sbb masing2 wat reminder kt henpon..reminder utk anibeseri okayh bkn reminder valentine..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

every day is hari kekasih kan heheh

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

klu aku sound je.
dh terang2 mm haram
takdenya nak tolak ansur benda2 haram ni
nak2 umur dah byk ni..
huhuhu

iietamalek said... [Reply to comment]

Betul tu..say no to valentine day...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...