MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 26, 2013

menang angpow

ada juga teselit menang contest, prasan tak kita skang dah slow share2 kat fb seme ntah lah sejak menjadi mak yong ni malas ras anak join contest segala..

ni contest kat fb kira jumlah ular..kita tiru je jawapan orang lain haha btol la plak, winner dia akan random seramai 50 orang, ramai tu.adiah nye sebab kan contest ni kena mengena ngan raya cina maka dapat la angpow bape hengget dalam nye idok la kita tau..tunggu sampai umah je la nanti

 mujor kawan fb bgtau..tq nik


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

ZYASH said... [Reply to comment]

hehehe... Tuah tahun ular...
Jemputlah join zai punye giveaway:
SHORT JACKET GIVEAWAY
Entry terbaru plak:
Alkisah Abg dengan Customer VCO Catalyst.!

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...best2 dpt angpaw...kita join gk tp kita teka 52...rupanye jawapannye 51

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

sedih aku taun ni tak pat pun angpau tau...sobs...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer dapat angpow..tahniah

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tahniah ya

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...