MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 15, 2013

seronoknya balik kampung

ari sabtu tu, last minit ada celebrate beday anak buah, aimi.kita tolong buatkan laksa.sebabnye memang tingin nak makan laksa pastu elok plak menu aritu tu mmg laksa haih sonok btol balik kl nak makan seme dapat, klw kat kluang tu tak ramai orang malas nak masak sebab tau nanti tak abes.balik kl masak ramai orang makan.

dah la ari sabtu tu orang cina makan besar kan..ktorg pon dah mcm makan besar juga..majlis pukul 6.30 petang, time2 orang cina makan besar haha..nak juga ala tapi wat simple2 family aje..langkah kanan la mia..balik kl tetiba ada sebeday kazen plak.

menu simple je laksa adalah kegemaran semua


blueberry cheese cake
mia ngan sebeday girl
.

 ini lah sebab yang dia suke sgt balik umah tokwan, kazen ramai





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Seronok mia dh gather2 ngam kazen balik ek, hehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

yelah kan...mia kan dah berada diperantauan...hehehe

fazilzura said... [Reply to comment]

ramai jgk geng mia kt umh tok nye yew... sure dia rindu kan ..

dok jauh now dia sorg2 jer, x pe ..x lama lg ado geng la

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg nampak seronok mia ni

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sedapnya laksa!!!

~aYu~ said... [Reply to comment]

nampak meriah je.. cantik-cantik pics..

Yan Ty said... [Reply to comment]

Laksa! OMG lm tak mkn , mcm nk bli for lunch nnt la.

MRS. K said... [Reply to comment]

pandai la adik tudung pink tu pakai shawl. aku nak buat asik tak jadi. sebab muka bulat kot! hahah

iietamalek said... [Reply to comment]

happening...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...