MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 1, 2013

sudah sudah la sharnaz

Orang xsuke sebenarnya baca kisah sharnaz yang lantang bsuara psl dia ngan nd lala.menda ni rasa nye isu kecik je dh masuk campo tangan media, berbalas2 plak kenyataan lama2 isu ni jadi panas tau...
Patutnye sharnaz xyah bagi kenyataan itu lagi baik bila dah start bagi kenyataan tengok skang jadi meleret, yang jadi mangsa nya shila..kesian dia.kiri ayah kanan kekasih.
Sharhaz, cuba la bijak dalam mengatasi masalah peribadi, nampak xbijak bile baca statement dia saya nak kawen dengan anak dia bukan bapaknye..silap tu sharnaz, kalau kita nak kawen dengan seseorang kita kena kawen dengan seluruh ahli keluarga dia juga
Suke je tgk dia ngan shila...wlpon ramai yg kata sharnaz panas baran segala, kita xkenal dia kan, kita xbole judge dia.xpela sharnaz kalau dh jodoh xkemana..xkan lari gunung dikejar :-)
Published with Blogger-droid v2.0.10

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

mcm2..aku jer yg x tau hujung pangkalnyer psl mmg x amik port langsung..ekekke

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la kalo dh melibatkn media lg susah la...nk2 saling dk berbalas kenyataan lg bertmbh2 haru

GOLD FINGER said... [Reply to comment]

nana..tadi terbaca jgk..nyampah pulak lar kan...

ieda immi said... [Reply to comment]

aduhh dia memang kan
x tahulah
dia nie kalau shila minta putus .. padan mukee ehuhuh

FiZ said... [Reply to comment]

pnas jgk isu ni kn...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

honsetly apda aku dua2 pun salah la..
shila oklah apda aku sbb mendiamkan diri
pakcik amir tu ade dulu kesah tragis dia..
maybe dia taknak benda sama tak elok jdi pada dia jdi balik pada shila
then pd sharnaz tu
normal klu lelaki baran la
btw
medai la pling tak msuk akal
kwn tu citer lain
dia tulis lain
dah kate hiburan
of course al fitnah,tmbh tokok tu dah jadi darah daging deme
dosa pahala fitnah org tolak tepi
janji laku

mummy_ayu said... [Reply to comment]

betul tu..ada gak baca isu nie, sian kat shila...kalau nak ngan anak dara org..kena terima semua ahli keluarga dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...