MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 8, 2013

tak berseri


Pagi td si nana keding nak tgk gambo terkini kita wazap la kt grup
ni gambo paling baru, masa sabtu lepas.
 
Skali deah komen asal muka ko xberseri?muka mcm boyan hahahaha kohaja nye deah siap ko aku balik kl kena penampo sbijik nanti..

si pasya mandai komen ni ntah2 dapat bb girl kot sebab tak beseri hahah memandai je ko kan..
tp masa pregnant mia dulu pon sama time pregnant muke tak beseri langsung dengan jerawat naik sana sini , seme sebab darah kotor xkuar kan mmg la bejerawat sgala

xpe esok dh beranak kuar seme darah kotor beseri la balik hehe..



Published with Blogger-droid v2.0.10

14 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tapi ada gak yang kata bila tak berseri tu anak laki..sebab anak dah amik seri kiter ni..mmmm..ntah la

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Masa preknen kan zakwan, kite mmg tak berseri..mekap langsung tak, kluar pun selekeh jek pakai track suit

Tp masa nayli, asal kluar je, mmg kemain, haha! Nak bergaya sesaje..jangoks giteww ahahaha!

Tp lain org lain pengalamannya kot, hehe

FiZ said... [Reply to comment]

xpe kak...pas bersalin nanti berseri la balik..hehe

juelee said... [Reply to comment]

haha camtu plak pasya.. saya dulu mmg tak berseri, ramai cakap anak lelaki... tapi memang naluri hati sendiri pun rasa lelaki, sekali scan dan kuar mmg lelaki hahaha...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

apa takde serinya...ok jek tu...
aku ni 3 anak ketiga tiga tak berseri...

tak mengandung pun sama jugak...cam gitu...hahaha

Aisy Nasiha said... [Reply to comment]

Tak pe..yang penting mama dan bayi sihat...

Gieyana said... [Reply to comment]

tak per beb..Yakin pd rezeki Allah...x kisah boy or gegurl kan..

aq pon rasa selekehnyer..dgn lipstic x leh pakai..harap cover blusher jer...comotnyer rasaaaaaa.....

DiilaNordin said... [Reply to comment]

laki kot kak. ~

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

seri mama semua baby dah serapp kot...hehehe...

tapii mantaiin comeyy lagi, kak...hehe

Ya ALya said... [Reply to comment]

berseri seri je ya tgk muka nana ni......happy sokmo je....

::NureeN:: said... [Reply to comment]

ok jer nureen tgk...
muka mak buyung kan...
klau x berseri org kata anak pompuan sbb serinya anak yg ambik, klau berseri2 anak laki sbb anak laki kan x suka makeup2 bagai hehhee...
sbb nureen dlu muka berseri2 masa anak laki :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tapi..tapi..akak masa mengandung aish..emua orang kata berseri..masa ngandung baby girl pun org kata berseri..hahaha..serius..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kalau make-up rasanya akan jd berseri--nampak pucat sbb nana tak pakai lipstick tu

amiey lee said... [Reply to comment]

Aku pun sama..masa preggy sarah aku tak cntik...masa preggy ashraf muka kemain berseri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...