MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 7, 2013

tamat sudah

Hishhh slalu mcm ni tau asal episod last sure amrul ajak keluar la apa la dr dulu lg dh bape kali miss episod last
Tadi pon mujor kat kedai makan, sampai kdai mkn kul 7.10 kedai tu xbuka tv, kita slamba je suh dia buka, siap rekues bang buka tv3 eh hehehe...
Gile dia xkasi?kensel kita makan situ kang, cumanye tgk kt kdai xfeel mcm kt umah la..nak2 ms ikram nanges beria2 tu klw kita tgk kt umah sure mleleh dh air mata tu hahaha...
Cumanye nape xde balasan yg setimpal dekat hadi tu?dah nak abes cite pon jahat lagi ingat ye ye dah insap kasi trajang baru tau, patut kan watak dia masak langgar eriza tadi tetiba ada kete plak langgar dia baru bez hahaha....
Tadi kan kat malaysia hari ini ada jemput zain, el ngan hadi kat set, elly iskandar tanyanapa pengalaman xle lupe? si hadi tu cite ada sorang makcik ni masuk je dlm lif tgk si hadi dalam tu makcik tu pukul si hadi hahaha makcik tu kata kau jahat, maknanye bkesan la lakonan dia kan.gile la makcik tu org tu blakon je hahah
Published with Blogger-droid v2.0.10

5 ribu orang memberikan idea bernas:

NinaAz said... [Reply to comment]

Fobia dah laa hadi pasni. Takut nk kuar rumah. Haha. Tp seyes laa. Ada jugak org mcm mkcik tu. Siap ketuk kepala lg. Hahaha.
Ending dia best. Cumanyaaa.. org jahat dua org tu xd balasan ending utk diaoarang. ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

mak ai siap kena pukul ek hadi ngan makcik tu..hah bgs la sbb die tk dpt balasan setimpal..hehehe

time part sedih tu tk nangis..cuma sian kt ikram..pastu tiba2 dpt sms dr hubby ...hah nangis la tu tgk citer setia hujung nyawa...sbr je la

amiey lee said... [Reply to comment]

Hahahah aku plak dt dulu smpai skrg mesti tgk last episode aja hahahahaha

mrs kayrul said... [Reply to comment]

marah betul makcik tue...lakonan hadi tue memang beri kesan mendalam kat makcik tue...habis la hadi lepas nie kompem lagi teruk kena...hhehehe

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

kat wanita hari ini, hadi cakap die kena ketuk kepala ngan peminat...haha...berkesan watak die...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...