MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 7, 2013

tiram indoor waterpark

 tak plan pon nak g mandi..amrul selalu gini..dia suke2 je wat plan sendiri tau2 je pagi senin ms cuti thaipusam aritu dia kata jom siap..siap g mana plak..kita ngan baru bangun tido tu, dia kata jom bawa mia mandi.ok la..kita ikut je kan, kita pon ari2 dok umah bosan juga..mujor la laki ni kaki merayap abes ke ceruk mana dia carik tempat mandi haha...

kita ni xde plan dalam kepala sebab tau dia ni cuti bukan mcm orang lain, public oliday pon keje, nama pon askar kan..ntah tetiba plak dia dapat cuti, bese klw ari cuti memang gini la xde lekat kat umah nye ada je por dia bawa g bjalan..

tempat mandi ni kat ulu tiram, kalau nak kira memang jauh la dari kluang kena tempuh 3 tol kalau tak silap, perjalanan dalam sejam lebih gitu, masa pegi ikut highway, masa balik ikut jalan dalam sama je jauh dia..so far ok la..cuma amrul kata sejuk skit air dia, rasanya tempat ni ekon tp xde la sejuk beku, kita bawa baju konon nak mandi tp tgk alahai cetek je paras pinggang mia tros xjadi mandi hehe..kan bez klw kl pon ada mcm ni, tp biar lah ada part dalam sikit utk orang beso baru siok mandi xkena matahari tak de la itam kulit hehe..



 bot ni sewa RM12 mak budak pon bole naik



 skang kemain berani dah dia wat aksi selam2 dulu nak kena orang pegang skang xyah..dah eksyen nak wat sendiri

p/s : tak tau la pasni tempat mandi mana plak amrul nak bawa..kalau kita suke g air terjun wa bbq bagai, dah propose kat dia ajak g air terjun kota tinggi tgk la camne kot baik ati dia nak bawa kita nanti hehe..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

mana gambar mak buyung weii..lama tak nengok dia...rindu...hehehe

Zura Lee said... [Reply to comment]

best jgk indoor theme park cmnih... tkde le hangus rentung...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

banyak tempat yang sue x G lagi ni

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Pasni g gunung lumut la =)

eT said... [Reply to comment]

1st time tgk tempat mandi indoor ni..hehe

Afne said... [Reply to comment]

ko ckp amrul keje askar, aku tingat masa eddy keje gomen dulu. cuti pn kdg x cuti bila kena standby. nk amik cuti kemain ssh kena gilir2. pernah jd 2-3 kali nk gi wedding kwn dh siap2 cantik2 pakai baju baru, tiba2 dpt call kena gi sarawak. nangis makkkkk

nana, air terjun bekok byk batu tp air tak brp dlm sesuai utk budak2. kt kluang pn ada 2-3 tmpt nama gunung2 tu tak sure ada air terjun ke tak.

Fara said... [Reply to comment]

salam...kak nana..xtau pon ade tempat ni..he..yg la stella tu pon saye tak tau..he..nampak menarik..nak cube pegi dis wekend..tapi takut ramai orang pulak..:)

Nafisa81 said... [Reply to comment]

air terjun gunung pulai la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...