MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 26, 2013

1Malaysia Privilege Card

dah lama amrul dapat kad ni tapi kita xpernah plak pakai, aritu nak beli tiket ketapi dia suh pakai kad ni, bese bli tiket keteapi tunjuk ic askar dapat la diskaun, ni dah ada kad ni senang kita pon bole pegang kot nak bli apa2 bole dapat diskaun tunjuk je. dengan adanya kad diskaun 1 malaysia privilege card ni dapat potongan harga sehingga 25 peratus ketika membeli-belah di lebih 20 syarikat. Pemberian kad ni sebagai membalas jasa pengorbanan polis dan tentera yang berjasa besar menjaga keselamatan negara serta kesejahteraan rakyat.gile skema kan ayat?hahah tu artikel kita gugel nak kasitau apa sebenanya fungsi kad ni

kalau nak senaraikan banyak sgt tempat yg bole dpt diskaun, antaranya mydin, mph, the chicken rice shop, tune hotel,kfc,gloria jeans coffee, firefly, hotel seri malaysia, Jakel Trading, Al-ikhsan, BHPetrol eh banyak la klw nak list sampai esok tak abes.

ni la rupe kad dia
 skang nak balik kl kena naik keteapi je xleh naik bas, skang ni kan asik2 nak kencing baru 10 minit rasa nak kencing lagi naik bas kang payah xkan nak suh drebar asik2 benti asik2 benti marah plak orang, naik keteapi ada toilet xpela amek masa 2x ganda nak sampai, janji pundi kencing ahkak tak senak hahaha...
tiket ni normal price RM39 dh diskaun dpt RM35
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Klu gitu nak beli apa2 tumpang kad nana ni bleh kan? Hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

untung la dpt diskaun ..hehehe

tenku butang said... [Reply to comment]

err.. camne nak dapat privillage card ni yea? kena bayar x?

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

watyz said... [Reply to comment]

untung la ade kad ni. ble la join shopping... hehhehe

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh untung2..syokk dpt diskaunn... meh aku tumpang shopping leh tak kekekekkeej

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer dapat diskaun tu

:: Cik Viva :: said... [Reply to comment]

sapa2 pun boleh apply ke?

odah said... [Reply to comment]

salam

somi kita pun ada segang juga dgn amirul...wife pun bo guna ke? rasa bc aritu hanya yg empunya diri...

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Bole2 kita cas 5% hahah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Sikit pon sape nak kasi kan hehe

fazilzura said... [Reply to comment]

ok lew tu .. sapa mau kasi kann

iietamalek said... [Reply to comment]

Wah! Bestnyerrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...