MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 20, 2013

baju mandi murah

dah lama dah dok cari baju mandi yang sopan2 hehe..ye la dah besar kan xleh dah pakai baju mandi nampak bontot tu, mia sendiri pon dah pandai segan seksi dia kata.baju2 mandi mia sebelum ni pon seme murah2 je haha bese la mama dia kan jenis bekira skit, klw baju jalan xkisah klw mahal, ni baju mandi yang pakai sbulan skali, klw rajin hujung minggu je sarung xyah la bli mahai2 sayang duit rasa.

ada gak sevey kat kedai rata2 harga baju mandi jenis suar tu dalam 50 ketas.ada jumpe online 45 tak masuk postage lagi..xpela tunggu lagi..kot ada murah2 kan..kebetulan g carik fm tepi pantai tu ada orang jual baju2 nengok ada satu baju mandi jenis suar tu, tapi nye xde pilihan ada dua kaler je, hitam+hijau, biru+hijau, rege nye RM28 apa lagi tros rembat, baya tros pakai, tros mandi hahah...

mia plak demand dia cakap ala..xde wane pink ke?mia nak pink...kita cakap xde la mia ni je ada..nama pon murah haha..xpe nanti bebila mama jumpe wane pink yang murah mama beli.bese kalau baju mandi jual2 tepi pantai mcm gini memang murah la compare ngan shopping mall tapinye jangan la di banding kualiti kain dia..xpela..tahan lama juga apa baju mandi dulu beli murah2 pon smpai skang elok lagi cuma dah ketat je xleh pakai.

sebelum g beli baju tu meh kita layan gamba kakak mia bawah pokok kelapa & tepi pantai
haih dah lama kita xps kan mia, mama malas..kamera gadang tu bawa g time oliday je, entry kt blog seme gambo dari tab, malas nak transfer nye pasal kan..klw pakai tab tros masuk dlm blog gambo nye




baju mandi mia sebelum ni seme pon murah je
kale ijau tu beli kat pd, RM12
baju mandi oren hijau adiah contest kat blog
baju itam putih tu plak bli kat tesco RM19.90
 yeay..dah ada baju mandi tutup bontot ahaha..tapi perut kantoi buncit



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

33 ribu orang memberikan idea bernas:

Masya said... [Reply to comment]

dah besar mestilah mia malu hihihi....

MRS. K said... [Reply to comment]

hahah.. ijau pon ijau laa mia..

fazilzura said... [Reply to comment]

nmpak beso plak anak dara ko dlm gmbo ni ..

lps ni turn anak dara akuplak nk ado bj seksi gitu .. now swiming pakai romper jew

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

dh tinggi kakak mia ni..

watyz said... [Reply to comment]

anak2 aku pon pakai bj mandi jenis ni. aku bli kat mydin. tp x ingat lak rege nye. abg iman nye makcik aku bg sbb anak dia dh besar x ble pakai. itu pon dh sendat abg iman pakai mcm nak kena cari yg lain... :)

ZazaMyMoon said... [Reply to comment]

betul tu, anak kita pn dah pandai malu2 skrg.. tak nak sexy2.
nway comel mia :)

eima said... [Reply to comment]

nk beli satu la kat budak2 ni ...anak2 tak de bj renang lagi wlupun tak reti renang

mama tisya said... [Reply to comment]

tisya bj mandi mmg tk bli baru..dr dlu dk pki yg tu sbb kurus je...tp ayah die tgh tgk gk kot ada murah2 yg jenis suar mcm mia tu

Ya ALya said... [Reply to comment]

mst la malu,mia kan dah besar...tak nak la pakai seksi2 dah kan...hehehehehhe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Dh mcm pelakon baywatch plak mia ni
Tp versi sopan hehe

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

panjangnya rambut mia..:-)

adda syuhada said... [Reply to comment]

adda jugak tak pernah lagi ada baju mandi..muslimah takde..bikini apatah lagi..hahaha..kecik2 dulu terjun sungai blakang umah dengan t-tshirt ngn trek suit jer..kihkih

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ok jer baju mandi cam ni :)

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

MIA DH BESAR..mesti dh malu..bagus gak macam tu kan? kecik2 dididik spuya ade sifat malu..pandai mia....at least yang jenis suar tu sopan sikit sbb mia dh besar..gudgirl la miaa

Nieda ramly said... [Reply to comment]

yg ni boy pun boleh pakai jugakan?

Nana said... [Reply to comment]

@Masya
Haha tula aritu nak try baju ni kat kedai pon dia xnak malu dia ckp

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Hhhaha yg penting murah

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Bukan nampak besa mmg dah besa pon eheh
Sama la mia masa kecik baju mandi pakai romper je

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Tula kaki dah panjang dah

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Klw mydin, tesco murah skit
Klw soping mall lain mmg mahei

Nana said... [Reply to comment]

@ZazaMyMoon
Haha pandai ada perasaan malu
Bagus juga kan

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Hahaha mia pon xreti berenang main2 air je
Tp sebab suke nengok budak pakai baju renang tu beli tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Hahaha mia nye baju mandi ptama dah ketat xle pkai
Perut buncit sgt haha

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
Klw baju xde lengan dia suh pakai cardigan malu..

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Hahaha blari di tepi pantai dengan rambut ditiup angin

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
Rambut dh lama xpotong
Lambat sgt nak tgu panjang
Dh panjanh gini rimas sebab dia xnak ikat rambut

Nana said... [Reply to comment]

@adda syuhada
Kit kecik2 pon xde baju mandi pakai tshirt je

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Janji xseksi hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
Tu la kita pon xnak ajar pakai seksi
Jarang kasi dia pakai skirt klw kuar
Lg suka blikan suar ngan tshirt je
Bia nak didik dr kecik xyah pkai seksi

Nana said... [Reply to comment]

@Nieda ramly
Ahh mmg kaler boy
Heheh dah ni je yg ada girl pon bole la

Nafisa81 said... [Reply to comment]

ingatkan baju mandi nana tadi...terkejut gak

Tuan Juhaida said... [Reply to comment]

nanti nak kena cari bj mandi kaler pink la pulak tu utk mia yg comey hihi

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

mia dh besar je nmpk..pttla malu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...