MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 22, 2013

balik kl yeay!

kita dah on the way balik kl ni,balik naik keteapi, memandangkan skang ni asik2 nak terkucil je xleh dah naik bas...kang mau 20x abang drebar bas kena benti. arini kan last skolah cuti skolah dah mula...ewah skang ni kena amek tau dah hal cuti skolah heheh..dulu xpenah heran bila cuti skolah, skang siap dah tanda dalam tab date2 cuti skolah.

memandangkan amrul kena outstation ke langkawi sempena ngan LIMA selama seminggu makanya kami dua beranak cabot la balik kl..dok kluang pon bukan nye ada apa, baik balik kl bole jalan2 cari makan haha..hover ibu mengandung ni siap dah list dah menda apa nak makan kat kl nanti haha..mcm la xpenah makan.rasanya mcm baca blog kawan2 ramai je yang kena bertugas kat LIMA kan?kita siap2 oder cokelet daim & hersheys kacang haha..mujor la pemanggang ajaib dah beli, klw tak mau kirim juga pemanggang ajaib murah kt langkawi.

kebetulan plak kan, balik kl ni mcm2 plak yang jadi pada gefren kesayangan kita...sorang kat hospital, sorang lagi bakal masuk hospital

falsya, kena warded kat hospital selayang pagi tadi rasanya dah operate dah tu, ada cyst katanya..doakan yang terbaik utk falsya

selasa depan plak nana keding operation pon kat hospital selayang...masa untuk melahirkan adam danish, memandangkan saiz adam danish beso 4kg jadinye tak bole bersalin normal..yeay...xsaba jumpe adam danish! tunggu aunty & kak mia yea!

doakan utk kedua2nya semoga baik2 aje..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

fazilzura said... [Reply to comment]

wahh beso nye baby nana keding... mama nye kecik je ..

nk petua2 aci roger haku yg dh 2x czer ni

Ya ALya said... [Reply to comment]

semoga selamat kedua2 kawan nana ni yer...

azura samsuddin said... [Reply to comment]

yeayyyy, cuti lama :)

diana said... [Reply to comment]

wah..siap ada nama dah ye...

diana said... [Reply to comment]

wah..siap ada nama dah ye...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mak besonyer anak dier...mama dier kecik keding..anak dier kus semanagt..moga semua selamat...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

moga semuanya selamat ...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ksian falsya..kalu jmpe kem slm kt dia
Anak nana dh ada nama dah =)
Moga berjaln lancar segals urusan operate nana tu

Take care nana! Hepi school holiday mia!

abah khalisha said... [Reply to comment]

dkt umah AK dah tu..bandar baru Selayang..

Nafisa81 said... [Reply to comment]

dah lama tak naik keretapi

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ooo..patut la Falsya manjang tak sihat hari tu...
semoga dua2 pun ok...
seronoknya dia balik kl..macam nak balik kg jer...

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Ha tau xpe bb membesar bagai johan sehat walafiat

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALyaamin..

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
Suka la mia cuti lama

Nana said... [Reply to comment]

@diana
Senang kasi nama awal2
Xyah nak pening kasi nama nnt bila dah lahir

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Ha tu la sehat btol adam xsaba nak tgk budak semangat tu

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Amin..

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Insyallah..
Slamat cuti juga utk abg zack yea...

Nana said... [Reply to comment]

@abah khalisha
Owh yeke

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
Sonok
Klw amek yang katil

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Menda ni last minit je tau
Sakit tros operate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...