MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 18, 2013

best ke matta fair?

kita xpenah g matta fair...kesian kan?kesian..kesian..kesian (mcm upin upin cakap hehe) tah la tak penah kesempatan nak g matta fair kalau ada kesempatan pon duit plak tak kecukupan hahah...

sebenarnya dalam hati ni dok cakap2 sendiri eh sape la pegi matta fair eh..ingat nak kirim kat kwn2 mana yang pegi..tapi takut nyusahkan plak sebab nye kita tak tau plak bape ringgit pakej yang kita nak tu..nak suh org blikan dulu guna duit dia segan plak..eh dan2 plak tetiba sabtu lepas pasya gedik2 msg kata nye eh aku kat matta fair

what???mcm ko bole baca je isi hati aku ni sya..hahah ko la penyelamat aku..kita pon pesan kat pasya tolong nengok kan tiket masuk ke situ & ke sinun.pape call je bagitau rege nye bape.xlama tu pasya call kata tiket masuk kesitu RM sekian2 & tiket masuk ke sinun plak sekian2 harga.xbanyak cite tros suh pasya belikan guna duit dia dulu.

pastu sesudah beli pasya pon wazap kan tiket ke sana & ke sinun...lega..tiket dah ada dah skang, masa je tak de ni.harapnye sempat la pegi sebelum perut makin membesar & harapnye sempat pegi sebelum anytime je amrul kena anta g lahad datu, kang klw dah g sana kang tak tau balik nye bile plak kang.tu risau tu takut xdan, xpe la doa2 je la sempat pegi & harap2 dapat carik masa nak pegi.kalau tak sempat nak pegi memang kena jual kat orang la tiket2 ni.

apa2 pon rasanya harga tiket yang pasya blikan ni memang murah la klw nak compare ngan harga asal dia, jadi bagi kita yang bukan orang berada ni, masa ni la nak curik peluang dapatkan pakej bercuti, atau tiket dengan harga yang murah.jadi pengguna kenalah bijak berbelanja kan?banyak juga save tau

tiket ke sana 2 dewasa 1 kanak2
 tiket ke sinun plak suh pasya belikan tiket budak je sebab nye tiket mak pak nye dah ada bli kat kawan blogger dengan rege yang murah RM100 dari rege asal.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

best2 dpt tiket murah..slamat cuti2

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Legolanddddd!

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

mmg pening dan rambang mata klu dh msk dlm tu..

waaa...legoland yg last tu kan..mmm..yg ats tu ape eh??;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yee...legoland..moga sempat pegi ye...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama..Ayu pun tak pernah gie lagi.. :-(
ah ah.tiket legoland ek? yg dewasa nya beli ngan kak Suzie (mama Zharfan)...betul tak?

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

legoland n USS kan?? ke Disneyland??
hikhik...

Falsya said... [Reply to comment]

aku tau aku tau...aku jawabkan boleh..aahahahahhaa

watyz said... [Reply to comment]

waaa.. nak kemana tu.. eh joyah plak.. heheheh

iietamalek said... [Reply to comment]

ke mana la tu ye

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

amboi..siap blur2 kan plak..giler suprise ni..hehehhe..hmmm..nk gi legoland n uss ker..hihi

nway, kite pon taknah pergi matta fair..sian kan..tak berkesempatan + husbnd manelah suke booking benda awal2 ni..lagipon dua2 tk rajin nak menyempit2 dlm crowd yg banyak..huhu

p/s: ehhh..amrul kira PUTD ke eh..ada kawan tu husband die pilot PUTD, Kapt Zaki agak2 amrul kenal tak..=p

fazilzura said... [Reply to comment]

legoland le tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la..dapat save kat menda lain kan
bli sevenir ke apa yg patut heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
hahah tau je dia

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
adoi camane la klw kita pegi mau seme nak di beli kot haha
satu lagi tu xjauh juga dari legoland heehe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tu la..harap2 sempat la pegi risau

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
sama la kita
tak penah kesempatan
eh eh mana tau ni hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
hahahah dah blur pon nampak ke

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hahah bz bodi tampa kang

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tunggu la nanti
dah pegi baru bgtau haha
kang xjadi kang malu

Nana said... [Reply to comment]

@iietamalek
dekat sini je xjauh heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
lagi satu lily asben kita ni askar payah kan..buatnye kena g operasi ke apa tak di duga tak pasal burn tiket kan
ahh amrul putd nanti kita tanya dia kenal tak kapt zaki klw pilot mesti dia kenal tu keje dia ngan pilot

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
agak2?hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...