MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 14, 2013

brownies choc & cheese kartika sari

sape yang bese g bandung mesti familiar nama kartika sari kan,kartika sari ni brand kek kat bandung mcm kita kat sini pemes kek lapis dayang salhah. kita xpernah g tapi bese dapat kek ni bila ada orang balik dair bandung, dulu masa opis.suke sangat ngan dia nye choc cheese brownies.aritu jue ada g bandung kirim kat dia sekotak.

kek ni memula makan mmg kureng skit sebab dia kering.tapi klw bia lelama kt luar jangan boh peti ais lelama makin sedap rasa dia kejap ulang kejap ulang.bila la nak sampai bandung ek..meroyan hagaknye nengok kek kartika sari kt sana haha...


dah lama letak luar baru rasa kek coklat dia basah skit, sedap
damia dapat ole2 dari bandung, kain telekong budak tq mak ngah
 comei kan siap ada butterfly bole la bawa g skolah, kt skolah ada prektis solat

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

zarena heeney said... [Reply to comment]

cantik la telekung kanak2 tu

fazilzura said... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaaaaaaaaa...

nk g bandung lg wehhhh ...

shark said... [Reply to comment]

saya sukee chese cake!!:)

:: Cik Viva :: said... [Reply to comment]

cantik telekung tu, mesti lagi semangat Damia nak solat kan..hehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

comey meh warna telekong tu..kawan2 sue nak G bandung ujung bulan ni..sue, akob tak kasi G..sadis..

MRS. K said... [Reply to comment]

tak sabar nak soping bandung bulan depan! ^__^

mama tisya said... [Reply to comment]

comei telekung tu...sedap nmpk kek tu..adik kita p aritu ada tgk gmbr die p kartika tu tp tkde plak bg rs ..hehe

diana said... [Reply to comment]

kat sana memang telekung kana2 comel2 je..tak pernah pi tapi tengok kawan2 pi mesti beli telekung budak..

Cute Mum said... [Reply to comment]

kitorg nak g bandung bulan 8 nie... nanti nak trylah.. tak pernah rasa..

~MaMa RX SToRYMoRY~ said... [Reply to comment]

Good news untuk peminat Brownies KARTIKA SARI & AMANDA

Pre order dibuka sekarang.

Pick-up point area: Putrajaya, Nilai, PetalingJaya, Bangsar, Setapak, Gombak, Kota Damansara.

Brownies ETA ✈✈✈ on 17th nov 14

Yummy & Fresh from Bandung, Indonesia

WhatsApp/sms dazlina +60192633431

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...