MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 7, 2013

castle utk puturi damia

heheh..mia dia cakap puteri tu puturi xtau pesal dah ajar puteri dia cakap puturi juga.ada anak kwn amrul tu nama puteri dia panggil nye puturi hahah lantak la situ.

aritu masa g jenjalan melaka, ada singgah satu soping mall kat dataran pahlawan tu, masuk la kedai MR. DIY pastu amrul nampak ada satu khemah bentuk castle, memang dah lama kita nak beli menda ni cuma xjumpe yang murah haha.....tau la mak damia ni suke carik menda murah jek..

bile nengok kan rege RM38 teros amek xde banyak cakap tros bayo! sebenarnya khemah ni dah pernah pasang kat umah lama, tapi sekejap je sebab semak umah lama kan kecik, xde space nak taruk so kita suh amrul buka masuk balik dalam beg.ingat umah baru ni baur bole pasang xpasang2 lagi bizi nau bapaknye ntah bile nak pasang khemah anak ni ntah.

kita ada usha kt website ada orang jual online rege dia RM89 sebijik sebijon, pehtu dia kasi kensel rege RM89 harga opper RM59 still mahai lagi tu..kita ni bli RM38 je jauh beza regenye.kalau korang nak beli sila la pegi mana2 kedai MR. DIY, rasanya seme MR.DIY ada ni..sebab ritu masa jenjalan MR.DIY kluang kita ada nengok diorang jual khemah ni

 gamba gugel camane rupe khemah dah di pasang, ritu masa pasang lupe amek gambo

ada dua pilihan kaler pink & biru


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahh berkhemah la lepas ni mia kat dalam tu ye

fazilzura said... [Reply to comment]

smart pulak .. kalau akil ni sure dia nak .. masalah nye dia tu tingi beso , x sajak nk main dh benda2 ni

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

makan ruang kan khemah ni
nak belikan zakwan satu
tp taktau dah nk letak mana
pasang nye kejap je karang
pastu dok simpan dlm beg jek nnt
hehe
tp serius cantek!
cam khemah sarkas pun ada yg kaler biru tu ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

DIY jj setiawangsa ada...tisya nk jugak..tp mama die biasa la tk bg..kalo pegi ngan ayah die sure dh bli..hehe

diana said... [Reply to comment]

nak beli la satu..letak dalam bilik anak..dia suka main kemah2 kat ruang tamu lak tu..kalau beli letak dalam bilik dia main la puas2 dalam tu je..tak payah buat semak kat ruangtamu lagi..ehhee..kirim boleh tak??heheh

watyz said... [Reply to comment]

wa... piknik dlm umah la ye... hehehe

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nory pon teringin nak beli...nak buat tmpat tido kucing nory...hehehe...murahhnyer...Kt KL ada ke MR.DIY ek, rasa mcm penah tengok tp kat mana ekk??hehe

Ezna said... [Reply to comment]

dania pun ada ala ala gini....nak jadi princess la katakan...hehehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

murah rg2 kat Mr diy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...